CHP Beyoğlu ilçe binası işgal edildi

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 16 Aralık 2010 14:46, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İstiklal Caddesi'nde bulunan Beyoğlu ilçe binasına gelen Halk Cephesi üyesi 4 kişi kendilerini ilçe başkanının odasına kilitledi.

Kendilerini Halk Cephesi üyesi olarak tanıtan 4 kişi, çarşaf-blok listeyi sorma bahanesiyle Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Beyoğlu ilçe binasını işgal etti. Kendilerini ilçe başkanının odasına kilitleyen eylemciler, parti binasının cephesine büyük bir pankart açtı.

Cihan Haber Ajansı'nın haberine göre; İstiklal Caddesi'nde bulunan CHP Beyoğlu ilçe binasına gelen Halk Cephesi üyesi 2'si kadın 4 kişi, ilçe başkan yardımcısı Eraslan Alkılıç ile görüşmek istediklerini söyledi.

Eylemciler, Alkılıç'a çarşaf ve blok liste hakkında bilgi almak istediklerini söyledi. Alkılıç konuştuğu sırada eylemciler kendilerini il başkanını odasına kilitledi.

Protestocular camdan aşağıya "18-22 Aralık'ta Bayrampaşa'da 6 kadını diri diri yakanlar cezalandırılsın" yazılı ve üzerinde olayda yaralanan kadınların resimlerinin bulunduğu büyük bir pankart açtılar.

Sloganlar atan şahısların eylemi sürüyor.

Bu arada, olayı haber alan polisler ilçe binasına geldi ve bina dışında beklemeye başladı.

Olay hakkında açıklama yapan CHP Beyoğlu İlçe Başkan Yardımcısı Eraslan Alkılıç, "Eylemciler çarşaf-blok liste konusunda bilgi almak için benimle görüşmek istediklerini söylemiş. Konu hakkında bilgi verirken bir anda kendilerini başkanın odasına kilitlediler. Tüm ısrarlarımıza rağmen kapıyı açmadılar. Polisi de içeri almadık. Eylemin sona ermesini bekliyoruz" diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber