Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nden otel açıklaması

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 19 Aralık 2010 17:44, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

KAYSERİ Büyükşehir Belediyesi, tutuklu Hacı Ali Hamurcu'nun avukatı Yakup Erikel'in otel ücretini belediyenin ödediği yolunda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun açıklamasını yalanlarken belgeyi internet sitesinde yayınladı.

Büyükşehir Belediyesi'nin internet sitesine konulan belgeyle ilgili olarak, yazılı ve görüntülü açıklama yapıldı. Açıklamada Hacı Ali Hamurcu olayı ile ilgili CHP tarafından ortaya atılan iddiaların belgeleriyle çürütülmeye devam edildiği belirtilirken şöyle denildi:

?Son olarak, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Kayseri Milletvekili Şevki Kulkuloğlu'nun ?Hacı Ali Hamurcu'nun avukatı Yakup Erikel'in otel ücretini Kayseri Büyükşehir Belediyesi ödedi' iddiaları da boş çıktı. Gerek ortaya konulan belgeler, gerekse Altınsaray Oteli Muhasebe Müdürü İsmail Sarıcı'nın yaptığı açıklamalar, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Kayseri Milletvekili Şevki Kulkuloğlu'nun her gün yenisini ekledikleri komplo teorilerini çok net şekilde yalanlıyor. Kayseri Büyükşehir Belediyesi olarak bu işin peşini bırakmayacağımızı ve yalanları gün gün satır satır ortaya koyacağımızı beyan etmiştik. Bu çerçevede Avukat Yakup Erikel'in otel ücreti ile ilgili belgeyi kamuoyunun bilgisine sunuyoruz. Ayrıca Yakup Erikel'in kaldığı Altınsaray Oteli'nin muhasebe müdürü İsmail Sarıcı'nın konuya ilişkin açıklamalarını da görüntüleriyle birlikte yayınlıyoruz. Altınsaray Hoteli Muhasebe Müdürü İsmail Sarıcı, muhasebe kayıtlarını göstererek, ?Kayıtlar burada, bireysel gelmiştir, ödemesini de kendisi yapmıştır. Herhangi bir firma ya da kurumla ilgisi yoktur? diyerek gerek Kayseri Milletvekili Şevki Kulkuloğlu ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun iddialarını çürütmüş oldu.?

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber