Halkalı'da silahlı banka soygunu/ Video

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 04 Ocak 2011 13:36, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Küçükçekmece Halkalı'daki bir banka şubesinde silahlı soygun gerçekleşti. Olay yerinden otomobille kaçtığı belirtilen şahsın yakalanması için çalışma başlatıldı.

Halkalı İkitelli Caddesi üzerindeki banka şubesine 13:10 sıralarında gelen silahlı şahıs, bankada soygunu gerçekleştirdikten sonra olay yerinin yakınındaki bir otomobille kaçmayı başardı.

Bölgeye sevk edilen polis ekipleri, silahlı soyguncuyu yakalayabilmek için çalışma başlattı.

Bankayı öğle tatilinde soydu

Küçükçekmece Halkalı'daki bir banka şubesine personelin öğle tatilinde olduğu sırada giren silahlı şahıs, görevliyi etkisiz hale getirdikten sonra veznedeki 24 bin lirayı alarak kayıplara karıştı. Bankanın güvenlik görevlisinin de öğle yemeğinde olduğu belirtildi.

Son günlerde artan banka ve PTT soygunlarına Halkalı'da bir yenisi eklendi. İkitelli Caddesi üzerindeki banka şubesine 13.10 sıralarında gelen silahlı şahıs, içeridekileri etkisiz hale getirdikten sonra veznede bulunan yaklaşık 24 bin TL'yi alarak kayıplara karıştı. Bankanın öğlen mesaisinde olduğu sırada içeri giren şahıs, güvenlik görevlisinin de yemekte olmasından faydalanarak soygunu gerçekleştirdi. Kar maskeli olduğu öğrenilen soyguncunun olay yerinden bir araca binerek uzaklaştığı öğrenildi.

Bölgeye sevk edilen polis ekipleri, silahlı soyguncuyu yakalayabilmek için çalışma başlattı

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber