Kaza için polisten özür dileyen astsubay, cezadan kurtulamadı

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 21 Ocak 2011 15:31, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Eskişehir'de polislerin caddede gönüllü trafik eğitimcisi veli ve öğretmenlere eğitim verdiği esnada aracıyla gönüllülerin ve polislerin arasına dalan astsubay, bir polisin ayağını ezdi. Kendisine ceza kesmek isteyen polise "Özür dilerim" diyen astsubay ceza almaktan kurtulamadı.

Eskişehir'de bir ilköğretim okulu ve Trafik Şube Müdürlüğü tarafından başlatılan örnek proje esnasında istenmeyen bir kaza yaşandı. Polisin projeye katılan gönüllü veli ve öğretmenlere eğitim verdiği esnada gönüllülerin hemen yanında park halindeki aracına binen bir astsubay, bir anda grubun arasına dalınca bir polisin ayağını ezdi.

Olay sonrasında polis astsubaya aracını kenara çekmesini söylemesine rağmen astsubay bir müddet buna direndi. Ancak polisin ısrarı üzerine aracını yol kenarına çekmek zorunda kalan astsubay burada da polisin kendisine ceza kesmemesi için direndi. Aracını bir anda milletin üzerine sürmesinin tehlikesini kendisine anlatmaya çalışan ve bu nedenle kendisine ceza kesmek zorunda olduğunu söyleyen polise ''Özür dilerim, yanlışlıkla oldu'' cevabını veren astsubaya polis, "Kazanın özrü olmaz. Ceza kesmek zorundayım" karşılığını verdi.

Ancak cezaya direnmeye devam eden astsubay polise bu sefer de "Ben askerim" dedi. Ancak bu cevaptan da tatmin olmayan polis memuru, "Ben de polisim. Bu bana kuralları ihlal etme hakkı vermez. Asker olmanız da size kuralları ihlal etme hakkını vermez" diye cevap verdi. Astsubay, polisin ceza kesmesinin ardından olay yerinden uzaklaştı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber