24 Şubat 2011'den önemli gündem başlıkları

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 24 Şubat 2011 09:33, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Milli Güvenlik Kurulu, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün başkanlığında ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile diğer üyelerin katılımıyla Çankaya Köşkü'nde toplanacak. (13.30)

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Başbakanlık Konutu'nda ilgili bakan ve bürokratlarla Libya'daki gelişmeleri değerlendirecek. (10.00)

Devlet Bakanı Zafer Çağlayan, Dış Ticaret Müsteşarlığı'nda tarafların katılımıyla ikinci kez ?Libya Zirvesi' yapacak. (11.00)

Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez ile Ankara'da bulunan Suriye Diyanet İşleri Başkanı Ahmed Bedreddin Hassun ortak basın toplantısı yapacaklar. İki ülkenin Diyanet İşleri Başkanı birlikte TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin'i makamında ziyaret edecekler. (11.00/14.00)

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ?Parti Meclisi' toplantısı yapacak. (11.00)

Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, AK Parti İl Gençlik Kolları'nın Gençlik Parkı'ndaki toplantısına katılacak. (19.00)

Devlet Bakanı Cevdet Yılmaz, TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken'i konferedasyon merkezinde ziyaret edecek. (11.00)

YÖK Başkanı Prof. Dr. Yusuf Ziya Özcan'a, 'İnsani Değerler Ödülü' verilecek. (11.00)

Diyarbakır polisi lise öğrencileri için sahnede. Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü'nce yürütülen 'Diyarın Renkleri' Sosyal Destek Programı (SODES) kapsamında lise ve dengi okullarda okuyan öğrencilere yönelik 'Hayır Demek Yetmez' adlı tiyatro oyununun gösterimi yapılacak. (10.00)

TÜDEF, Arap dünyasında ve özellikle Libya'da yaşanan gelişmeler üzerine petrol ve kırmızı et fiyatlarında yaşanabilecek fiyat artışlarıyla ilgili Bursa'da basın toplantısı düzenleyecek. (12.00)

Bursa İl Genel Meclisi Başkanı Nurettin Avcı, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Kemal Demirel ve Jeotermal AŞ Genel Müdürü Hasan Aydın, Bursa'daki termal çalışmaları ve sondaj sonuçları hakkında basın toplantısı düzenleyecek. (09.30)

TÜYAP Bursa Fuarcılık AŞ Genel Müdürü İlhan Ersözlü ve TMMOB Gıda Mühendisleri Odası Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Durmuş, 10. Bursa Gıda ve İçecek Ürünleri, Gıda İşleme, Paketleme, İçecek Teknolojileri, Unlu Mamuller Teknolojileri ve Mağaza Market Ekipmanları Fuarı, 2. Bursa Unlu Mamuller Teknolojileri, Pastane ve Fırın Ekipmanları Fuarı, 5. Evlilik Hazırlıkları Fuarı ve 8. Bursa Ev Ofis Mobilyaları, Dekorasyon Üniteleri, Aksesuarlar, İç Mimari ve Tasarım Fuarları hakkında basın toplantısı yapacaklar. (12.00)

Deloitte Türkiye'nin hazırladığı ?Türkiye'nin İnşaat Liderleri 2010' başlıklı raporun sonuçları İstanbul'da düzenlenecek basın toplantısıyla kamuoyuna açıklanacak. (09.30)

Sanayi ve Ticaret Bakanı Nihat Ergün, Antalya'da '1. Organize Sanayi Bölgeleri Çevre Zİrvesi'ne katılacak. (10.00)

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, İstanbul'da 'Karadeniz Ülkeleri Meme ve Servikal Kanser Koalisyonu' toplantısına katılacak. (11.00)

Filipinler'in başkenti Manila'daki Shangri-La Hotel'de yapılan Türk Ticaret Odası'nın açışı yapıldı. Açılışa Filipinli ve Türk işadamları, yetkililer ve çok sayıda davetli katıldı.

SPOR

Fenerbahçe kalecisi Mert Günok'un vefat eden annesinin cenaze namazı, Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camii'nde öğle namazını müteakip kılınacak.

Fenerbahçe, Kasımpaşa maçının hazırlıklarına devam edecek. (18.00)

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi 2. Tur rövanş maçında Dinamo Kiev'le Kiev'de karşı karşıya gelecek. (22.05)

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, basın toplantısı düzenleyerek Manisaspor maçı hazırlıklarını ve takımın son durumunu değerlendirecek. (11.00)

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber