TTNET'ten gençlere 'net gelecek' projesi

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 01 Mart 2011 19:00, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:01

TTNET'in PDA Danışmanlık ile hayata geçirdiği 'TTNET'le Geleceğini Netleştir Projesi' 34 ilde Türkiye'nin 40 üniversitesindeki öğrencilerle buluşmaya devam ediyor. İletişimin her alanında ürün ve hizmetler sunan şirket, sektördeki son gelişmeleri ve trendleri paylaşarak üniversite gençliğini bu alanlarda proje üretmeye teşvik ederken, kişisel gelişim eğitimleri ile geleceğe daha emin adımlarla ilerlemelerini da sağlamayı amaçlıyor.

TTNET'le Geleceğini Netleştir Projesi, Türk ekonomisinin yakın gelecekteki karar vericileri ve liderleri olacak gençlere, bilişim ve iletişim teknolojileri sektörünü yakından tanıtmayı ve gençlerin kişisel gelişimlerine katkı sağlamayı amaçlıyor. Proje kapsamında öğrencilerle, bilişim sektöründeki son gelişmelerin yanı sıra profesyonel hayatta başarı sağlamanın püf noktaları da paylaşılıyor.

1 Mart 2011'de Edirne Trakya Üniversitesi ile başlayacak olan proje, 11 Mayıs 2011 İstanbul Yıldız Teknik Üniversitesi'nde sona erecek. Proje kapsamında öğrencilere, TTNET teknoloji oturumu ile birlikte, konusunda uzman eğitimciler tarafından, iş hayatlarında başarılı olabilmeleri için 'Etkili İletişim' gibi genel hususlar ve iş görüşmeleri için önemli ipuçlarının verildiği bir içerik sunuluyor. Seminer ve eğitimlere katılan tüm öğrencilere katılım sertifikası verilecek. Ayrıca düzenlenecek yarışma sonucunda katılımcı öğrencilerden 1 kişiye netbook, 4 kişiye de A Milli Takım Forması hediye edilecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber