Polis, bu kez imajına ?operasyon' yaptı

Haber Giriş : 02 Nisan 2005 09:03, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İstanbul polisi son operasyonunu kendi imajına yaptı. Daha çok şiddet görüntüleriyle gündeme gelen polis, bu kötü imajı silmek için bir halkla ilişkiler firmasıyla anlaştı. Hazırlanan klip, önümüzdeki hafta TV'lerde yayımlanacak.

POLİS Teşkilatı'nın 160'ıncı yılını kutlamaya hazırlanan emniyetçilerin önümüzdeki hafta televizyonlarda yayınlanmaya başlayacak klibinde, Cem Yılmaz ve Hülya Avşar gibi ünlü yıldızlar rol alıyor. Yapımcılığını Zero Film'in üstlendiği klipte, Hülya Avşar trafik polisini, Cem Yılmaz pilot polisi, Ebru Gündeş, Şafak Sezer karakol nöbetçisini, Beyazıt Öztürk Yunus ekibinden bir polisi, Kadir Çöpdemir deniz polisini, Özgür Ozan ekiplerde görev yapan polisi, Kenan İmirzalıoğlu operasyon tim amirini, Alişan ekipler amirini, Ferdi Akarnur emniyet müdürünü, Erman Toroğlu da Çevik Kuvvet'te içtima alan emniyet müdürünü canlandırıyor. Klipte ayrıca Rıdvan Dilmen ile Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçeli futbolcular da rol aldı.

Ayrıca Polis Halk Konseri de organize edildi. Bu organizasyonun sunuculuğunu Şebnem Schaefer ve Şenol İpek yapacak.

İstanbul polisi ilk kez geçen yıl Polis Teşkilatı'nın 159'uncu yıldönümü nedeniyle, iletişim uzmanlarıyla, reklamcılarla çalışıp, ?O da bir insan' sloganıyla, polislerin de birer anne, baba, eş olduğunu gösteren fotoğraflarla bilboardları süslemişti.

hürriyet

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber