TKP, Melih Gökçek sınıfta kaldı/ Video

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 09 Mart 2011 11:17, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Türkiye Komünist Partisi(TKP), önceden bilinmesine karşın kar yağışına karşı önlem almayan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in "sınıfta kaldığını" kaydetti.

TKP'den yapılan açıklamada günler öncesinden bilinmesine rağmen, kar yağışına karşı yeterli önlemi almayan Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin, Ankara'yı ve Ankaralıları kara teslim ettiği ifade edilerek "Ranttan başka bir şey düşünmeyen, İçişleri Bakanlığı'nca aleyhine açtığımız soruşturmalara izin verilmeyen, İ. Melih Gökçek bir kez daha sınıfta kalırken, çoluk çoçuk, genç ihtiyar, sakat ve hastasıyla Ankara halkı yollarda kaldı. Perişan oldu" denildi.

Sabah işlerine gitmek isteyen yurttaşların yollarda mahsur kaldığı, tuzlama çalışması yapılmaması nedeniyle araçların buz tutan yollarda kaldığı, toplu taşıma araçlarının da çalışmadığı belirtilen açıklamada "Araçları olanlar bile, araçlarını yol ortasına bırakarak kilometrelerce yolu yayan yürümek zorunda kaldılar. Bütün bu yaşananlar Ankara'ya yakışmıyor. Bu şartlar altında Ankara'yı ?Avrupa Başkenti' ilan eden Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek de Türkiye'nin başkentine yakışmıyor" ifadelerine yer verildi.

CENTER>

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber