Baykal ve Kılıçdaroğlu'nun ?ifadeleri alınacak' iddiası/ Video

Kaynak : Milliyet
Haber Giriş : 12 Mart 2011 09:59, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İklim Bayraktar'ın, Deniz Baykal'ın cinsel tacizine uğradığı iddiasıyla ilgili olarak, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin ve Deniz Baykal'ın ifadesine başvurulacağı öne sürüldü. Ancak savcılık kaynakları iddiayı doğrulamadı

Bazı internet sitelerinde dün akşam saatlerinde yayımlanmaya başlayan habere göre, savcı Zekeriya Öz, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'na gönderdiği yazıyla, Bayraktar'ın taciz iddialarıyla ilgili olarak Kılıçdaroğlu, Tekin ve Baykal'ın ifadelerinin alınmasını istedi. Ancak Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı yetkilileri kendilerine böyle bir ?talimatla ifade alma talebi?nin gelmediğini bildirdi. Savcı Öz de, adliyeden ayrılırken gazetecilerin ?Kılıçdaroğlu, Baykal ve Tekin'e çağrınız oldu mu? sorusu üzerine, ?Benim böyle bir çağrım yok? yanıtını verdi.

Kılıçdaroğlu, Samanyolu Haber televizyonunda katıldığı bir programda, ?İfadeye gidecek misiniz?? sorusuna ?Hayır. Avukatımı göndereceğim. Ne istiyorsa avukatım ona yanıtını verecektir? yanıtını verdi. Deniz Baykal ve Gürsel Tekin de bu yöndeki sorular üzerine, ?Bize yansımış bir şey söz konusu değil, resmi bir şey yok. Bir resmi çağrı olursa saygı ile gider gereğini yaparız? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber