Öğrenciye fuhuş tuzağı!!!

Haber Giriş : 03 Nisan 2005 17:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Uyuşturucu ile tuzağa düşürdükleri gençleri borçlandırıp, yeni kurbanlar istiyorlar. Borçlarını ödemeyen kızlar ise parayı fuhuş yapıp ödüyor. İşte iğrenç tuzak:

Jandarmanın gerçekleştirdiği operasyonda bazı öğrencilerin zehir tacirleri tarafından gram gram uyuşturucuya alıştırıldığının ortaya çıkması, aileler arasında büyük panik yarattı.

Balıkesir Üniversitesi'nde yapılan ?Final 5? adlı operasyonla ilgili ortaya çıkan yeni bilgiler, herkesi dehşete düşürecek türden. Biri öğrencilerden oluşan 3 ayrı şebekenin üyelerinin, öğrencileri batağa sürüklemek için fuhuş ve borçlandırma yöntemini kullandığı belirlendi. Okuldaki kantin sahibi H.İ.S.'nin liderliğini yaptığı iddia edilen bir grubun gençlere esrar pazarladığı kaydedildi.

Kurye olarak kullandılar

Esrar satan kantin şebekesi, iddiaya göre, içe kapanık gençlere önce arkadaş gibi yaklaşıyor, sonra onları uyuşturucuya alıştırıyordu. Ardından da, yüklü miktarda borçlanan gençlerin borçları müşteri bulma karşılığında siliniyor ve öğrenciler kurye olarak kullanılıyordu. Şebekenin ağına düşen kızların ise fuhuş yaparak para buldukları ortaya çıktı. Bu arada, A.A.T.'nin liderliğini yaptığı bir grubun da üniversite dışında öğrencilere uyuşturucu pazarladığı iddia edildi.

Kadınla kandırdılar

Bu grubun da güzel kadınları kullanarak gençleri uyuşturucu tuzağına düşürdüğü öne sürüldü. Ayrıca, kandırdıkları gençleri, şebekeye müşteri bulup uyuşturucu taşımakta kullandıkları ortaya çıktı. Bu arada, bir grup öğrencinin de diğer gruplardan esrar temin ettiği, bunları öğrencilere sattığı anlaşıldı. Olayla ilgili H.İ.S., A.A.T., Y.S., B.K., O.M., N.B., Z.K., Ş.Ö. ve İ.B. tutuklandı. 5 öğrenci daha gözaltına alınırken, aileler ve gençler büyük panik yaşıyor.

Takvim

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber