Sağlık-Sen'de görev değişimi

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 23 Mart 2011 10:05, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Sağlık-Sen'de milletvekilliği adaylığı nedeniyle görevinden ayrılan Mahmut Kaçar'dan boşalan genel başkanlık görevine sendikanın genel sekreteri Metin Memiş getirildi. Tüzük gereği yönetim kurulu üyeleri arasında yapılan seçim sonucu Metin Memiş başkanlığındaki Sağlık-Sen yönetimi şu isimlerden oluştu:

"Semih Durmuş (Genel Sekreter), Murat Özdemir (Teşkilat Sekreteri), Mustafa Örnek Mali Sekreter, Fatih Kocur, (Basın ve İletişim Sekreteri), Mustafa Kulluk (Genel Mevzuat ve Toplu Sözleşme Sekreteri), Menderes Turbay, Genel Eğitim ve Sosyal İşler Sekreteri?"

Sağlık-Sen Genel Başkanı Metin Memiş, kamu çalışanları sendikalarının üye sayılarının belirlendiği 15 Mayıs'ta Sağlık-Sen'in son üç yıllık başarısını tekrarlayarak, yine Türkiye'nin en çok büyüyen sendikası olacağını söyledi. Memiş, ?Sağlık-Sen teşkilatı, en az 150 bin üye gücüyle Sağlık-Sen'i toplu sözleşme masasına taşıma hedefi içinde gece gündüz çalışmaktadır. Kamu çalışanlarına toplu sözleşme hakkını getiren bir sendika olma onurunu, toplu sözleşme masasına oturan en büyük taban gücüyle oturma hedefimize ulaşarak taçlandıracağız.? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber