28 Mart 2011'den önemli gündem başlıkları

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 28 Mart 2011 09:32, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

28 Mart Pazartesi

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, çeşitli temaslarda bulunmak üzere Irak'a gidiyor. Başbakan Erdoğan, Bağdat'ta Irak Başbakanı Nuri El Maliki ile bir araya gelecek. İki başbakan, görüşmenin ardından ortak basın toplantısı düzenleyecek. Erdoğan, Irak Meclis Başkanı Usame Nuceyfi ve bazı siyasi parti liderleriyle de görüşecek. (09.30)

BBP Genel Başkanı Yalçın Topçu, Kayseri'de üç çocuğu öldüren şahısla ilgili ?idam edilsin' önerisinde bulunacak. (11.00)

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, AK Parti İzmir İl Başkanlığı'nı ziyaret edecek. Günay, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunacak. (11.00)

İzmir Ticaret Odası öncülüğünde, 2012 yılında İzmir'de hayata geçirilmesi planlanan "İzmir Plastik ve Ambalaj Fuarı"nın tanıtımı amacıyla, İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş ve sektör temsilcileri basın toplantısı düzenleyecek. (11.00)

Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu 'Denizli Ekonomisinin Aktörleri' ödül törenine katılacak. (14.00)

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Yıldırım Gürses'i anma konseri ile İstanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda düzenlenecek ?4. Yeşimçam Ödülleri'ne katılacak. (20.00/20.30)

Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ), İnciraltı Yerleşkesi Sağlık Kampüsü'nde 150-200 yataklı yapılması planlanan Türkiye'nin en kapsamlı Onkoloji Hastanesi ve hastanenin gerçekleştirilmesi için başlatılan yardım kampanyası ile ilgili basın toplantısı düzenlenecek. (10.00)

Libya'daki iç savaşla ilgili gelişmeler takip ediliyor.

AVRASYA FEED

Korsan taksiciler Moskova trafiğine çözülümü buldu. Başkentteki korsan taksiciler,trafiğe takılmamak için ambulansla müşterilerine hizmet veriyor.

SPOR

Bursaspor hafta sonu deplasmanda karşılaşacağı Fenerbahçe maçı hazırlıklarını Özlüce Tesisleri'nde sürdürecek. (10.30)

Bank Asya Birinci Lig'de 27. haftanın son maçında, Denizlispor ile Adanaspor karşılaşacak. (20.00)

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber