Karayollarında son durum

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 03 Nisan 2011 10:21, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Karayollarının değişik kesimlerinde sürdürülen yol yapım, bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.Karayolları Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Anadolu Otoyolunun Çamlıdere Kavşağı ile Dörtdivan Kavşağı arasındaki bazı kesimlerde yapılacak yol aydınlatma ve bilgilendirme çalışmaları nedeniyle 30 Haziran'a kadar Ankara-İstanbul ve İstanbul-Ankara istikametlerinde birer şerit taşıt trafiğine kapatılacak, ulaşım diğer şeritlerden kontrollü olarak verilecek.

Fethiye Ortaca- Ayrım (Dalaman) yolunun 5-10'uncu kilometreleri arasındaki yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanıyor.

Cide-İnebolu yolunun 3-4'üncü kilometreleri arasındaki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle yol bugün saat 20.00'a kadar trafiğe kapatılacak, ulaşım Kuşçu-Aydos-Musaköy güzergahından verilecek.

Kumluca-Kemer yolunun 56-65'inci kilometreleri arasındaki hizmet kanalı yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun Kumluca Kemer istikametinden iki yönlü olarak sağlanıyor.

İliç-Kemaliye-Arapgir yolunun 11'inci kilometresinde meydana gelen heyelan nedeniyle ulaşım tek şeritten ve kontrollü olarak veriliyor.

Bursa-İnegöl yolunun 76-79'uncu kilometreleri arasındaki yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanıyor.

Kumluca-Kemer yolunun 63'üncü kilometresindeki Sarıören Köprüsünde yapılan gatap çalışması nedeniyle 62-64'üncü kilometreleri arasında Kumluca-Kemer istikameti trafiğe kapatılacak, ulaşım Kemer-Kumluca istikametinden iki yönlü olarak sağlanacak.

Bozüyük Çevre yolunun 9'uncu kilometresindeki Kütahya Kavşak Köprüsünde bakım çalışmaları nedeniyle 8 Nisan'a kadar ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanıyor.

Merzifon-Çorum yolunun 0-4'üncü kilometreleri arasındaki (Merzifon şehir geçişi dahil) yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım Merzifon-Çorum istikametinde iki yönlü olarak sağlanıyor. Belirtilen kilometreler arasında bulunan Çorum-Samsun ve Çorum-İstanbul bağlantısını sağlayan kavşak kolları trafiğe kapatılarak ulaşım Merzifon şehir merkezinden veriliyor.

Fethiye-Kalkan-Kaş yolunun 21-24'üncü kilometreleri arasındaki yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanıyor.

Ankara Çevre Otoyolunun Cebeci Kavşağı ile Gölbaşı Kavşağı 3-8'inci kilometreleri arasındaki üstyapı çalışmaları nedeniyle 31 Mayıs'a kadar Cebeci-Gölbaşı istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım diğer istikametten kontrollü olarak verilecek.

Mekece-Bozüyük yolunun 70-72'nci kilometreleri arasında şev destekleme çalışmaları nedeniyle 15 Nisan'a kadar sağ taşıma yolu daraltılacağından sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Ankara Çevre Otoyolunun Gölbaşı Kavşağı ile İncek Kavşağı arasındaki üst yapı onarım çalışmaları nedeniyle 20 Nisan'a kadar Gölbaşı-İncek istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım diğer istikametten iki yönlü ve kontrollü olarak sağlanacak.

Ankara-İstanbul Otoyolunun Bolu Doğu Kavşağı ile Yeniçağa Kavşağı arasındaki üstyapı onarım çalışmaları nedeniyle 30 Nisan'a kadar Ankara-İstanbul istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım diğer istikametten iki yönlü ve kontrollü olarak verilecek.

Ilgaz-Çankırı yolunun 1'inci kilometresinde meydana gelen heyelan nedeniyle ulaşım servis yolundan sağlanıyor.

Mekece-Bozüyük yolunun 66-67'inci kilometreleri arasında TCDD tarafından yapılan Hızlı Tren Projesi kapsamında VK-27 Viyadüğündeki çalışmalar nedeniyle 8 Nisan'a kadar sol taşıma yolu trafiğe kapatılacak, ulaşım sağ taşıma yolundan iki yönlü olarak sağlanacak.

Bozüyük Çevre yolunun 5-6'ncı kilometresi arasındaki Sanayi Kavşak Köprüsü çalışmaları nedeniyle 4 Nisan'a kadar sol taşıma yolu trafiğe kapatılacak, ulaşım sağ taşıma yolundan iki yönlü olarak verilecek.

Anadolu Otoyolunun Ankara-Gerede kesimi 41-43'üncü kilometreleri arasındaki Aşağıada Viyadüğünde köprü bakım onarım çalışmaları nedeniyle 15 Mayıs'a kadar Ankara-İstanbul istikameti trafiğe kapatılacak, ulaşım İstanbul-Ankara istikametinden iki yönlü olarak sağlanacak.

Salihli-Uşak yolunun 24-29'uncu kilometreleri arasındaki üstyapı çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanıyor.

İnebolu-Kastamonu yolunun 4-5'inci kilometreleri arasındaki Yenigün Tünelinde aydınlatma çalışmaları nedeniyle ulaşım tek şeritten veriliyor.

Zonguldak-Devrek-Mengen yolunun 33-87'inci kilometreleri arasındaki bazı kesimlerde sürdürülen patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 08.00-19.00 saatleri arasında yol aralıklarla ulaşıma kapatılacak.

Zonguldak-Ereğli yolunun 54-56'ıncı kilometreleri arasında patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 15.00-17.00 saatleri arasında ulaşım verilemeyecek.

Ortaklar-Söke-Milas yolunun 0-9'uncu kilometreleri (Bafa Gölü Mevkii) ile 30-39'uncu kilometreleri (Milas Devlet Hastanesi Mevki) arasındaki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle Salı, Çarşamba, Perşembe ve Cumartesi günleri 13.00-17.00 saatleri arasında yol ulaşıma kapatılacak.

Marmaris-Gökova yolunun 5-6'ncı kilometreleri arasındaki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle Çarşamba ve Cumartesi günleri 13.00-15.00 saatleri arasında ulaşım verilemeyecek.

Ortaklar-Söke-Milas yolunun 57-61'inci kilometreleri arasında (Bafa Gölü Mevkii) sürdürülen patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri 13.00-17.00 saatleri arasında yol aralıklarla trafiğe kapatılacak, ulaşım kontrollü olarak verilecek.

Menemen-Manisa yolunun 0-15'inci kilometreleri arasındaki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle hergün 14.00-17.00 saatleri arasında yol ulaşıma kapatılacak.

Milas-Yatağan yolunun 4-19'uncu kilometreleri arasındaki (Kozağaç Mevkii, Boğayokuşu Mevkii ve Karaltı Mevkii) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle Salı ve Perşembe günleri 14.00-16.00 saatleri arasında yol kısa süreli aralıklarla trafiğe kapatılacak, ulaşım kontrollü olarak sağlanacak.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber