Yıkılan binanın betonları okul bahçesine düştü, faciadan dönüldü/video

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 07 Nisan 2011 20:16, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
YOZGATt'ın Sorgun ilçesinde uzun yıllar hizmet verdikten sonra çürümeye terkedilen Türk Telekom binasının yıkımı sırasında düşen büyük beton ve demir parçaları, hemen yanıbaşında bulunan bir okulun bahçesine düştü. Teneffüs saatinde meydana gelen olayda, öğrenciler son anda bahçeden uzaklaşırken, büyük bir facianın eşiğinden dönüldü.

Olay, bugün saat 13.30 sıralarında Sorgun'un Bahçelievler Mahallesi, PTT Caddesi'nde meydana geldi. İlçede 1982 yılında PTT binası olarak yapılan ve 29 yıldır hizmet veren 3 katlı Türk Telekom binasının eski ve çürümeye yüz tutması nedeniyle yıkımına karar verildi. Bugün yapılan yıkım sırasında büyük beton ve demir parçaları hemen yanında bulunan bir ilköğretim okulunun bahçesine düştü. Teneffüs saatinde meydana gelen olayda, öğrencilerin son anda olay yerinden uzaklaşması sonucu büyük bir facianın eşiğinden dönüldü. Büyük beton parçaları ile demirlerin altında kalmaktan kurtulan öğrenciler korku dolu anlar yaşadı.

Olayın meydana gelmesinin ardından Sorgun Kaymakamı Levent Kılıç, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, İlçe Emniyet Müdürü Şahin Demirsoy, Emniyet Amiri Serkan Demir, Başkomiser Osman Taş ile Belediye Zabıta Amiri İlhami Taşdan olay yerine gelerek incelemede bulundular. Emniyet şeridi olmayan bina ve okul çevresinde bu sırada tehlikeli yıkım hemen durduruldu. Bahçede oyun oynadıkları sırada büyük bir gürültüyle birlikte havayı toz bulutlarının kapladığını belirten öğrenciler, korkarak bazı arkadaşlarının olay yerinden uzaklaştığını söylediler.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber