Öğrencinin parmağını çıkartan öğretmene inceleme/ Video

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 14 Nisan 2011 13:32, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:00

Edirne'de bir ilköğretim okulunda öğretmenin şiddetine maruz kalan öğrencinin parmağı yerinden çıktı. Milli Eğitim Müdürlüğü olayla ilgili inceleme başlattı.

Olay, merkezde bulunan Trakya Birlik İlköğretim Okulu'nda meydana geldi. Önceki gün yaşanan olay iddiaya göre şöyle gelişti: Öğrencilerin gürültü yapmasına sinirlenen Türkçe öğretmeni F.B., 6. sınıf öğrencilerinden B.E isimli öğrenciyi yakaladı. Öğrenciyi bir masaya yatırarak hırpalayan öğretmen daha sonra onu serbest bıraktı. Yaşanan olayda sağ kolu incinen öğrencinin eli akşam saatlerinde şişmeye başladı. Annesi tarafından fark edilen olayın ardından B.E. hastaneye kaldırıldı. Doktorlar tarafından yapılan muayenede öğrencinin serçe parmağının yerinden çıktığı belirlendi.

Hastanede gerekli müdahale yapıldıktan sonra B.E.'nin eli alçıya alındı.

Yaşanan olayın ardından B.E.'nin dedesi Atilla Saraç, okul müdürünün yanına gelerek torununa şiddet uygulayan öğretmeni şikayet ederek gereğinin yapılmasını istedi. Atilla Saraç, öğretmenin öğrencilere şiddet uyguladığı haberlerini daha önce duyduklarını belirterek, son olayın kendi torununda yaşandığını kaydetti. Öğretmenin, öğrencilerin gürültüsüne sinirlendiğini belirten Saraç, daha sonra torununu yakalayarak masaya yatırdığını ve şiddet uyguladığını söyledi. Bunun üzerine çocuğu hastaneye götürdüklerini anlatan Saraç, öğretmen hakkından gerekli işlemin yapılması için okul yönetimine şikayette bulunduğunu ifade etti.

Olayın duyulması üzerine Edirne İl Milli Eğitim Müdürlüğü inceleme başlattı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber