Ankara'da su ve elektrik kesintisi...

Haber Giriş : 12 Nisan 2005 17:23, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Keçiören'in bazı yerlerindeki trafo bakım çalışması nedeniyle 14 Nisan Perşembe günü elektrik kesintisi uygulanacak.

Trafo bakım çalışmaları nedeniyle, Keçiören'e bağlı Kanuni Mahallesi ile Bağlum Caddesi 19. sokak, 13. sokak ve civarına 14 Nisan Perşembe günü 10.00-12.00 saatleri arasında elektrik verilemeyecek.

Başkent'te pompa istasyonlarında yapılacak iyileştirme çalışmaları nedeniyle yarın Keçiören ve Yenimahalle'deki bazı semtlere 24, Çayyolu'na ise 12 saat süreyle su verilemeyecek.

ASKİ Genel Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Başkent'te pompa istasyonlarındaki bakım nedeniyle Keçiören ve Yenimahalle'de bazı semtlerde 24 saat süreyle, Çayyolu'nda ise 12 saat süreyle su kesintisi yapılacak.

Buna göre, yarın saat 09.00'dan itibaren 24 saat süreyle su kesintisi yapılacak yerler şöyle: Ayvalı Mahallesi Kardeşler Civarı, Etlik Mahallesi Dr. Tevfik Sağlam ve civarı, İncirli Mahallesi Yunus Emre Caddesi ve civarı, Sanatoryum Caddesi ile Kalaba civarı, Karargahtepe Mahallesi'nin üst kısımları, Basınevleri Mahallesi'nin üst kısımları, Tepebaşı Mahallesi, Yakacık, Pınarbaşı Mahallesi ve civarı, Şenlik Mahallesi, Güçlükaya Mahallesi'nin üst kısımları, Bağlarbaşı Mahallesi, Adnan Menderes Mahallesi, Ufuktepe Mahallesi, Bağlum civarı, Sancaktepe üst kısımları, Yayla Mahallesi'nin üst kısımları, Esertepe Mahallesi'nin üst kısımları, Bağlum Mahallesi, Ergenekon Mahallesi'nin bir kısmı, Yahyalar Mahallesi'nin üst kısımları, Karşıyaka Mahallesi, Güzelkaya Mahallesi, Yeşilevler Mahallesi'nin üst kısımları, İvedik Köyü, Yakacık Köyü, Hurdacılar Sitesi, Esentepe Mahallesi'nin bir kısmı, Güventepe Mahallesi, Kayalar Mahallesi'nin bir kısmı, Pamuklar Mahallesi'nin bir kısmı, Burç Mahallesi, Avcılar Mahallesi'nin üst kısımları, Çiğdemtepe Mahallesi'nin tamamı.

Çayyolu bölgesinde ise yarın saat 09.00'dan itibaren 12 saat süreyle su kesintisi yapılacak yerler şunlar:

Ümit Mahallesi, Çayyolu Mahallesi, Çayyolu Köyü Mahallesi, Koru Mahallesi, Konutkent 1 Mahallesi, Yaşamkent Mahallesi, Zırhlı Birlikler Çağlayan Gazinosu ve Lojmanları, Ahmet Taner Kışlalı Mahallesi, Beysukent ile Angora Evleri ve civarı.

aa

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber