Havalar nasıl olacak? - HARİTALI/ Video

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 21 Haziran 2011 09:16, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yapılan son değerlendirmelere göre; Bugün (Salı) Batı Karadeniz, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları (Samsun, Ordu, Giresun, Trabzon, Rize, Hopa) ile Sakarya, Bilecik ve Çankırı çevrelerinde aralıklarla yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış geçişlerinin görüleceği tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI :Karadeniz bölgesinde 2 ila 4 derece azalacak, diğer yerlerde mevsim normalleri civarınde ve yer yer üzerinde seyredecek.

RÜZGAR :Genellikle kuzey ve kuzeybatı yönlerden hafif arasıra orta kuvvette esecek.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA: Kuzey ve doğusu parçalı çok bulutlu, sabah saatlerinde Sakarya ve Bilecik çevreleri sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer kesimleri az bulutlu gececek.

EGE: Az bulutlu ve açık geçecek.

AKDENİZ: Az bulutlu ve açık geçecek.

İÇ ANADOLU: Az bulutlu, zamanla kuzeyi parçalı çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Çankırı çevreleri kısa süreli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

BATI KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerine kadar bölge geneli aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren kıyıları (Samsun, Ordu, Giresun, Trabzon, Rize ve Hopa) sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

DOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık, zamanla kuzey kesimleri parçalı bulutlu geçecek.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık geçecek.

HAVA SICAKLIKLARINI DERECELERİYLE GÖRMEK İÇİN HARİTALARIN ÜZERİNE TIKLAYINIZ...

Salı

Çarşamba

Perşembe

Cuma

Cumartesi

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber