Aynı PTT şubesi ve aynı veznedarı soydular

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 20 Temmuz 2011 13:43, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

ANTALYA'nın Fatih Mahallesi'ndeki PTT Şubesi, tabancalı iki kişi tarafından soyuldu. Kasadaki 2 bin 500 lirayı alan soyguncular, kendilerini bekleyen üçüncü kişinin kullandığı otomobille kaçtı. Aynı şube ve kadın veznedar, geçen 9 Aralık'ta da soyulmuştu.

Merkez ilçelerden Kepez'in Fatih Mahallesi'nde bulunan PTT Şubesi, bugün saat 11.58'de silahlı iki kişi tarafından soyuldu. Veznedar 43 yaşındaki Ümmü Özkaya'yı tabancayla etkisiz hale getirdikten sonra kasada bulunan 2 bin 500 TL'yi alan soyguncular, şube önünde kendilerini bekleyen üçüncü bir kişinin kullandığı plakaları sökülmüş gri renkli otomobille kaçarak izlerini kaybettirdi. Polis telsizlerinde şüphelilerin güvenlik kameralarına yansıyan eşkal bilgileri anons edilirken soyguncuların şapka taktıkları belirtildi.

Aynı şubenin 9 Aralık 2010 tarihinde kasklı ve bıçaklı bir kişi tarafından soyulduğu, yine 2 bin 500 TL'nin alındığı ve soygun sırasında şubede yine aynı veznedar kadının olduğu ortaya çıktı.

Veznedar Özkaya ikinci kez soyulurken, olayın şokunu uzun süre üzerinden atamadı. Soygunun ardından koşarak dışarı çıkan ve bağırarak yardım isteyen kadının çığlıklarını duyan genç bir çocuğun, soyguncuların arkasından durdurduğu bir motosikletle takibe başladığı, ancak aracın hızla uzaklaştığı için yakalayamayarak geri döndüğü öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber