Sakarya'da CHP yönetimi istifa etti

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 30 Temmuz 2011 17:18, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

12 Haziran'da yapılan seçimlerde 34 yıl sonra milletvekili çıkartan CHP Sakarya İl Başkanı Yaşar Erdem ile 9 yöneticisi işlerinin yoğun olması nedeniyle parti çalışmalarına katılamadıkları gerekçesiyle görevlerinden istifa etti.

Seçimleri öncesi CHP Genel Merkezi tarafından il başkanlığına atanan Yaşar Erdem yönetim kurulundaki 9 arkadaşıyla birlikte istifa ettiklerini açıkladı.

Erdem yönetim kurulundaki üyelerin işleri nedeniyle çalışmalara yeterince ilgi gösterememelerinin istifaya neden olduğunu belirterek şunları söyledi: "Yorulan arkadaşlarımız da vardı, onun için böyle bir karar aldık. Benimle birlikte yönetim kurulundan 10 kişi istifa etti, 3 kişi istifa etmedi. 2 kişi de toplantıya gelmedi. Yönetim düştü, bundan sonra Ankara'dan il başkanı atanacak ve o yönetim kurulunu belirleyecek. Kongreye kadar yeni yönetim devam edecek."

Erdem, 15 üyeden oluşan yönetim kurulundan 10 üyenin istifa etmesi nedeniyle il yönetiminin düştüğünü vurgularken, "Ramazan ayından itibaren yeni bir çalışma dönemine girecektik, benim de bırakma talebim oldu. 'Bırakalım, yeni yöneticiler gelsin' dedik, böyle bir karar aldık."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber