Üniversiteye hazırlanan genç, intihar etti

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 14 Ağustos 2011 16:59, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

MERSİN'in Tarsus İlçesi'nde üniversite sınavlarına hazırlanan 19 yaşındaki İsmail Erdoğan, yalnız yaşadığı evde kabloyla pencere korkuluklarına kendini asarak yaşamına son verdi.

Tolunay DUMAN

Tarsus Barbaros Lisesi'nden mezun olan ve üniversite sınavına hazırlanmak için, Karayayla Köyü'nde oturan ailesinden uzakta, Tarsus'un Reşadiye Mahallesi'nde tuttuğu evde yalnız yaşayan İsmail Erdoğan, son dönemlerde alkol alamaya başladı. Çevresindeki komşuları ile yaptığı sohbetlerde bu yaşamdan bıktığını söylediği belirtilen İsmail Erdoğan, iddiaya göre dün gece de geç saatlere kadar evde oturup alkol aldı.

Bugün karşı komşusu, İsmail Erdoğan'ı kahvaltıya çağırmak için kapısını çaldı. Evde ışığın yanık olmasına ve zili defalarca çalmasına rağmen kapının açılmaması üzerine kapıyı zorlayarak içeriye giren komşu, İsmail Erdoğan'ın pencere korkuluklarına asılı cesediyle karşılaştı.

Olay yerine çağrılan polis ekipleri yaptıkları incelemede, İsmail Erdoğan'ın kendini anten kablosu ile pencerenin korkuluğuna astığını tespit etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber