Sendikacıyla aşk ve şantaj

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 17 Ağustos 2011 08:51, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Soner KOCAER

Evli sendikacı sevgilisinin, kendisine çıplak fotoğraflarla şantaj yaptığını iddia eden genç kadın, polise başvurdu. Çıplak görüntüler bulundu ama sendikacı serbest bırakıldı, genç kadın şikâyetini geri aldı.

ANTALYA Büyükşehir Belediyesi'nde çalışan 27 yaşındaki M.Ç., sendikacı olan ve belediyede iş bulmasına yardımcı olan Ali İhsan A. (52) ile ilişki yaşamaya başladı. Bir süre sonra genç kadın, Ali İhsan A.'ya nişanlandığını ve ilişkilerinin artık devam edemeyeceğini söyledi. Ayrılma isteğini kabul etmeyen, evli ve 2 çocuk babası sendikacı, iddiaya göre birliktelikleri sırasında çektiği çıplak fotoğrafları yakın çevresine göndermekle ve internete koymakla tehdit ederek şantaj yaptı.

Şikâyetçi oldu, sonra vazgeçti

Bunun üzerine M.Ç. durumu polise anlatarak sendikacıdan şikâyetçi oldu. Ali İhsan A. gözaltına alındı. Bilgisayarında ve cep telefonunda yapılan incelemelerde M.Ç.'ye ait görüntüler bulunan sendikacı ?şantaj' suçlamasıyla sorgulandıktan sonra adliyeye sevk edildi. Savcılıktaki ifadesinin ardından tutuklanma istemiyle mahkemeye sevk edilen Ali İhsan A. adli kontrolle serbest bırakılırken, genç kadının da şikâyetini geri aldığı belirtildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber