25 Ağustos 2011'den önemli gündem başlıkları

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 25 Ağustos 2011 09:38, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

TBMM Başkanı Çiçek'in programı

- Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Cemil Çiçek, saat 14.30'da Türkiye Spor Yazarları Derneği Başkanı Esat Yılmaer ve beraberindeki heyeti kabul edecek, saat 15.00'da DSP Genel Başkanı Masum Türker ve beraberindeki heyeti kabul edecek.

Başbakan Erdoğan'ın programı

- Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, saat 15.00'da Başbakanlık Resmi Konutu'nda Lübnan eski başbakanlarından Fuad Siniora'yı kabul edecek.

Bakanların faaliyetleri

- Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, saat 19.30'da Basın-Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen iftar programına katılacak.

- Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, saat 19.42'de Afrika'nın çeşitli bölgelerinden eğitim için Türkiye'ye gelen öğrenciler ile iftar yemeğinde bir araya gelecek.

- Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, saat 11.00'da bakanlıkta düzenleyeceği basın toplantısında 2011 yılının ilk 6 ayına ilişkin "Patent ve Faydalı Model, Marka, Coğrafi İşaretler ve Endüstriyel Tasarım" verilerini açıklayacak.

- Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, saat 13.00'da Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Kalkavan ve beraberindeki heyeti kabul edecek.

- Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehmet Mehdi Eker, saat 11.00'da Türkiye İşadamları ve Sanayiciler Konfederasyonu (TUSKON) Yönetim Kurulu Başkanı ve beraberindeki heyeti kabul edecek, saat Alo 174 Gıda Hattı Çağrı Merkezi'nde incelemelerde bulunacak.

Siyasi partilerin faaliyetleri

- Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Adem Doruk Tesisleri'nde düzenlenen iftar yemeğinde basın mensupları ile bir araya gelecek.

Basın toplantısı, tören, eylem, panel, toplantı, görüşme, ziyaret

- Ankara Valisi Alaaddin Yüksel, saat 10.30'da Ankara İl Özel İdaresi Altyapı Daire Başkanlığının araç parkını güçlendirmek için şantiyelerde kullanılmak üzere yeni alınan araçların hizmete giriş törenine katılacak.

- Ankara İl Spor Güvenlik Kurulu Toplantısı, saat 14.00'da Ankara Valisi Alaaddin Yüksel başkanlığında Ankara Spor Salonu Toplantısı salonunda gerçekleştirilecek.

- Ankara Sanayi Odası Başkanı Nurettin Özdebir ve beraberindeki heyet, saat 15.00'da Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer'i ziyaret edecek.

- Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık, saat 11.00'da Çankaya Belediyesi Ek Hizmet Binası'nda basın toplantısı düzenleyecek.

- İşçi Partisi Genel Sekreteri Hasan Basri Özbey, saat 12.30'da partinin genel merkezinde beraberindeki MKK üyelerinin de katılımıyla basın toplantısı düzenleyecek.

- Büro Emekçileri Sendikası (BES) üyeleri, saat 12.30'da Maliye Bakanlığı önünde basın açıklaması yapacak.

- Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası (SES) üyeleri, saat 12.30'da Sağlık Bakanlığı önünde basın açıklaması yapacak.

- Türk Tabipleri Birliği Merkez Konseyi, saat 11.30'da "Sağlık Bakanlığı ve Bağlı Kurumlarının Teşkilat ve Görevleri Hakkında Kanun Hükmünde Kararname" ile ilgili TTB Merkez Konsey Binası'nda basın toplantısı düzenleyecek.

- Türkiye Gönüllü Eğitimciler Derneği tarafından, Tanzanyalı, Malavili, Etiyopyalı ve Afrikalı öğrencilere Ankara Kocatepe Camisi'nin avlusunda iftar yemeği verilecek.

- "Tunceli Doğal Gaz Boru Hattı Arazi-Etüt, Harita ve Kamulaştırma/Mühendislik İşi" ihalesi, saat 14.00'da BOTAŞ Genel Müdürlüğü'nde yapılacak.

- Birleşik Taşımacılık Çalışanları Sendikası (BTS) üyeleri, saat 14.00'da Tayland Büyükelçiliği önünde basın açıklaması yapacak.

- Kamu Emekçileri Sendikası Konfederasyonu Ankara Şubeler Platformu üyeleri, saat 18.30'da Yüksel Caddesi'nde basın açıklaması yapacak.

- Saadet Partisi İstanbul İl Kadın Kolları, SP İstanbul İl Başkanlığı'nda saat 11.00'de, "Birleşmiş Milletler Dünyaya Somali Vaad Ediyor" konulu basın açıklaması düzenleyecek.

- Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası (SES), Süreyyapaşa Eğitim ve Araştırma Hastanesi C Blok önünde saat 12.30'da, "Kamu Hastane Birlikleri" yasa tasarısının çıkarılmasına protesto amacıyla basın açıklaması düzenleyecek.

- AK Parti Teşkilatlanmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, Alkent 2000 Yeditepe Sitesi Büşükçekmece'de saat 20.00'de, geleneksel iftar programına katılacak.

- İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, Baltalimanı Polis Evi'nde saat 20.00'de, emniyet personelinin engelli çocukları ve refakatçileri için iftar verecek.

EKONOMİ GÜNDEMİ

------------------------------

- Merkez Bankası, Ağustos dönemi, imalat sanayi kapasite kullanım oranı verisi ile iktisadi yönelim anketi sonuçlarını yayımlayacak.

- Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), saat 10.00'da 2009 yılı ölüm istatistiklerini açıklayacak.

SPOR GÜNDEMİ

-------------------------

- UEFA Şampiyonlar Ligi kuraları çekiliyor. Devler Ligi'ne doğrudan katılan Trabzonspor'un grubu ve rakiplerinin belli olacağı kura çekimi saat 18.45'te Monaco'da yapılacak.

- Spor Toto Süper Lig'in fikstür çekimi bugün yapılacak. Spor Toto Süper Lig'in yayıncı kuruluşu olan Lig TV'nin Ayazağa Cendere yolundaki merkez stüdyolarında saat 13.00'de başlayacak fikstür çekimine Türkiye Futbol Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, Yönetim Kurulu üyeleri ile Spor Toto Süper Lig'de yer alan kulüplerin başkan ve yöneticileri katılacak.

- Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanş maçında Alania Vladikavkaz ile saat 20.00'de karşı karşıya gelecek.

- Bursaspor, UEFA Avrupa Ligi Play-off turu rövanşında Anderlecht ile 21.30'da karşı karşıya gelecek.

- Trabzonspor, Fenerbahçe'nin yerine UEFA Şampiyonlar Ligi'ne katılacak. Bu konudaki gelişmeler takip edilecek.

- 2011 Dragon Boat Kurumlar Arası Türkiye Şampiyonası tanıtım toplantısı saat 11.00'de Sefaköy Kültür Merkezi'nde yapılacak.

- Şike soruşturması kapsamında yaşanan gelişmeler takip ediliyor.

(AŞ-Y)

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber