Başkentte su kesintisi...

Haber Giriş : 27 Nisan 2005 12:34, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Başkent'te pompa istasyonlarında yapılacak iyileştirme çalışmaları nedeniyle bugünden itibaren Çankaya, Mamak, Altındağ ve Yenimahalle ilçelerindeki bazı semtlerde su kesintisi uygulanacak. Kesinti yaşanacak bölgeler şöyle;

ASKİ Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Altındağ'da bulunan P-9 ve P-10 pompa istasyonundaki iyileştirme çalışmaları nedeniyle, bu sabah saat 07.00'de başlayan su kesintisi yarın saat 11.00'e kadar sürecek. Buna göre, 28 saat süreyle su kesintisi yapılacak semtler şöyle:

Çankaya'ya bağlı 50. Yıl, Ertuğrul Gazi, Cebeci, Dilekler Mahallesi, Çamlıtepe ve Fakülteler Mahallesi'nin bir kısmı. Altındağ'a bağlı Aydınlıkevler, Hasköy, Yıldıztepe, Siteler, Doğantepe, Başpınar, Hüseyin Gazi, Önder, Ulubey, Çamlık, Alemdağ, Hacılar, Hıdırlık, Çalışkanlar, Çinçinbağları, Yenidoğan, Atıfbey, Bentderesi ile Ankara Kalesi ve civarı, Ulus, Anafartalar, Ankara, Hacettepe, Dışkapı, İbni Sina, Numune hastaneleri, Ankara Kapalı Ceza ve Tutukevi ve civarı, Cebeci ve civarı, Çiğiltepe, Keçikıran, Gülveren, Gülseren ve Altmışevler mahalleleri.

Mamak'a bağlı Kazım Orbay, Türközü, Tıp Fakültesi Caddesi, Balkiraz, Saimekadın ve civarı, Mehmet Ali Altın Caddesi, Tuzluçayır ve civarı, Mehtap Mahallesi, Okullar Caddesi ve civarı, Kutlu 177. sokak ve civarı, Şafaktepe Mahallesi ve civarı, Kırmızıtepe Mahallesi ve civarı, Akdere, Abidinpaşa Mahallesi ve Bağlarbaşı Caddesi, Kartaltepe Mahallesi, Natoyolu Caddesi, General Zeki Doğan, Şahintepe, Şirintepe, Misket, Boğaziçi, Fahri Korutürk, Durali Alıç, Cengizhan, Akşemsettin, Mutlu, Ege, Peyami Safa, Aşık Veysel mahalleleri ile 46. sokak ve civarı.

YENİMAHALLE'DE SU KESİNTİSİ

Yenimahalle sınırları içinde bulunan P1 pompa istasyonundaki yeni hat bağlantı çalışmaları nedeniyle de bazı mahalleler, yarın sabah saat 08.00'e kadar su alamayacak.

Yenimahalle'de bu sabah saat 08.00'den itibaren 24 saat süreyle su kesintisi yapılacak yerler şöyle: İvedik ve Ostim Sanayi Bölgesi, Batıkent-Uğur Mumcu ve İnönü mahallesinin bir kısmı, Yakacık Köyü, İvedik Köyü, İvedik Spor Salonu ve ASKİ lojmanları, Serhat Yapı Kooperatifi, Yeşilevler üst kısmı ve Yahyalar.

haber7

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber