02/10/2011'den önemli gündem başlıkları

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 02 Ekim 2011 09:35, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Manisa'da Fatih Yapı Kooperatifi kura çekimine katılacak ve Antakya Medeniyetler Korosu'nun 'Bin yıllar kadar derinlere uzanan köklerden göklere kadim eserler' konserini izleyecek.

Demokrat Parti Genel Başkanı Namık Kemal Zeybek, partisinin Kütahya İl Başkanlığı'nda düzenlenecek toplantıya katılacak. (15.00)

İngiltere'de vefat eden Kırımlı yazar Cengiz Dağcı memleketi Kırım'da toprağa verilecek.

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Yazar Cengiz Dağcı'nın cenaze törenine katılmak üzere Kırım'a gidiyor. Davutoğlu, hareketinden önce Ankara Esenboğa Havalimanı'ndan basın toplantısı düzenleyecek. (09.45)

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, eşi Beyhan Bağış ile birlikte İstanbul Süryani Ortodoks Metropolitliği'nin, İstanbul, Ankara ve İzmir Süryani Ortodoks Cemaati Ruhani Lideri ve Patrik Vekili Mor Filüksinos Yusuf Çetin'in Metropolit oluşunun 25. yıl dönümü nedeniyle Hilton Oteli'nde vereceği resepsiyona katılacak. (19.00)

SPOR

Spor Toto Süper Lig'de Ankaragücü Galatasaray'ı, Eskişehirspor ise Trabzonspor'u konuk edecek.(19.00)

Avrupa Kadınlar Voleybol Şampiyonası'nda Türkiye ile İtalya üçüncülük için, finalde ise Sırbistan ile Almanya şampiyonluk için mücadele edecek. (16.00-19.00)

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Kayseri Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu açılışında, kulüplere malzeme dağıtımının yapılacağı

ve şampiyonluk kupasının verileceği törene katılacak. (16.00)

Spor Toto Süper Lig'de 4, Bank Asya 1. Lig'de 5, Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta 7, Kırmızı Grup'ta 8 maç yapılacak.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber