Türk Telekom'da yatırımcılar 1 yıl ücretsiz konuşacak

Kaynak : Sabah
Haber Giriş : 14 Ekim 2011 09:00, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:00

'Ortak Promosyonu Programı' kapsamında Türk Telekom'un son 6 aydır şirket hisselerini elinde bulunduran yatırımcılar, 1 yıl sabit hatları ücretsiz arayabilecek

Türk Telekom (TT), Merkezi Kayıt Kuruluşu (MKK) işbirliğiyle hayata geçirdiği "Ortak Promosyonu Programı" ile yatırımcılarına, Türk Telekom hissesini elde bulundurma performanslarına göre çeşitli hediye ve fırsatlar sunmaya başlıyor. Yeni kampanya kapsamında, son 6 ay içinde Türk Telekom hisselerini elinde bulunduran sabit hat sahibi bireysel yatırımcılar, Türkiye içindeki tüm ev ve işyeri telefonlarını bir yıl boyunca şehirler içi ve şehirler arası olmak üzere ücretsiz olarak arayabilecekler. Merkezi Kayıt Kuruluşu verilerine göre bu aşamada 10 ila 12 bin arasında Türk Telekom bireysel yatırımcısının kampanyadan yararlanması bekleniyor. Programı tanıtmak amacıyla düzenlenen toplantıda konuşan Türk Telekom Grup Üst Yöneticisi (CEO) Hakam Kanafani, yatırımcılarla ilişkilerini güçlendirmek için önemli bir adım attıklarını belirterek, dünyada borsada işlem gören birçok şirket tarafından başarılı örneklerle uygulanan bir programı Türkiye'de ilk olarak hayata geçirdiklerini söyledi. Kanafani, "Mevcut yatırımcılarımızla bağımızı güçlendirmenin yanı sıra kurumumuzu daha yakından tanıtma fırsatı bulacağımızı da düşünüyoruz. Programla uzun vadeli vizyon ve katma değere sahip bir yatırımcı profili de yaratılacak" dedi.

12 bin 718 yatırımcıda TT hisse senedi var

"15 Mayıs 2008'de Türk Telekom'un borsaya açıldığı günden bugüne kadar 10 bin 71 yatırımcı elinde kesintisiz Türk Telekom hissesi tutmuş" diyen MMK Genel Müdürü Yakup Ergincan, son 6 ayda bu rakamın 12 bin 718'e çıktığını belirterek, bu tarz kampanyalarla hisse senetlerini elde tutma süresini uzatabileceklerini vurguluyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber