25 Ekim 2011'den önemli gündem başlıkları/ Video

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 25 Ekim 2011 09:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Van'daki arama kurtarma ve yardım çalışmaları takip ediliyor.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, İzmir'de Çiğli 2. Ana Jet Üssü'nde bir araya gelecek. Başbakan Erdoğan ve Aliyev, Petkim Aliağa Tesisleri'nde Star Rafineri ve Haydar Aliyev Meslek Lisesi temel atma törenine katılacak, Aype-T Alçak Yoğunluklu Polietilen Fabrikası'nın açılışını yapacak. Başbakan Erdoğan ve Aliyev ile daha sonra baş başa görüşme yapacak. Yüksek Düzeyde Strateji İşbirliği Konseyi oturumu yapılacak. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Cumhurbaşkanı Aliyev, ortak basın toplantısı düzenleyecek. Cumhurbaşkanı Aliyev daha sonra Bakü'ye, Başbakan Erdoğan Ankara'ya hareket edecek. (10.30 / 11.30 / 13.35 / 15.00 / 16.00 / 17.00)

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nin Ankara Büyükelçisi Marcel Mulumba Tshidimba ve Şili'nin Ankara Büyükelçisi Jorge Patricio Arancibia Reyes'i kabul edecek. (15.00/16.00)

TBMM'de sırasıyla MHP ve BDP'nin grup toplantıları gerçekleşecek. (10.30/12.30)

Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, TBMM Genel Kurulu'na, Van depremi hakkında bilgi verecek. (15.00)

Ankara'da bulunan Almanya Federal Cumhuriyeti Kuzey-Ren Vestfalya Eyaleti Çalışma ve Sosyal İşler Bakanı Guntram Schneider, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik ile Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ'ı ziyaret edecek. (10.00/14.00)

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehmet Mehdi Eker, sonuçlanan 3. Ulusal Fotoğraf Yarışması'nın Ankara Ankamall'de ödül törenine katılacak. (10.00)

'Beceri 10 Uzmanlaşmış Meslek Edindirme Merkezleri' projesi kapsamında Ankara'da eğitim almış kursiyerler ile kursiyerlerin istihdamına katkı sağlayan firmalara sertifika verilecek. Törene Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik de katılacak. (14.00)

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, İstanbul Limanı Propeller Kulübü Derneği tarafından Taksim'deki Grand Hyatt Hotel'de düzenlenen öğle yemeği toplantısına katılacak. Bağış, ?Dünya'da Türkiye Baharı: Mit mi Gerçek mi? başlıklı konuşma yapacak. (12.30)

Geçtiğimiz günlerde ABD'de tedavi gördüğü hastanede vefat eden Suudi Arabistan Veliahdı Prens Sultan bin Abdülaziz'in cenazesi Riyad'da toprağa verilecek. Cenaze törenine Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç da katılacak.

Rusya'da motor sezonunun kapanışı motorseverlerin nefes kesen gösterileri ile sona erdi.

Rusya Savunma Bakanlığı ülkenin binlerce kilometre uzunluğunda ve dağlık alanda yer alan sınırlarını günlerce havada kalabilen insansız balonlarla koruyacak.

Ermenistan Cumhurbaşkanı Serj Sarkisyan Moskova ziyaretinin üçüncü gününde Rusya Başbakanı Vladimir Putin ve diğer Rus yetkililerle bir araya gelecek.

KKTC Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, İngiliz Yüksek Komiseri Matthew Kidd'i kabul edecek.

Yunanistan'ın borç sorunu, AB liderler zirvesinde ele alınacak. Zirvede, Yunanistan'a ilişkin önemli kararların alınması bekleniyor.

TÜBİTAK koordinasyonunda, büyük gıda firmalarının katılımıyla Ulusal Gıda Teknolojileri Platformu Hacettepe Üniversitesi Beytepe Kampüsü'de kuruluyor. (15.15)

Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu TİSK, İstanbul'da Ortaköy Feriye Lokantası'nda ekonomik anayasa raporunu açıklıyor. (10.30)

Cumhuriyet Halk Partili (CHP) Avcılar Belediye Başkanlığı tarafından 12 Eylül referandumu öncesi asılan ve Müslüman kadınları rahibeye benzeten afişle ilgili açılan davanın görülmesine Küçükçekmece 2. Sulh Ceza Mahkemesi'de başlanacak. (10.00)

TMMOB heyeti deprem bölgesine gidiyor. 30 kişilik heyet deprem bölgesinde incelemelerde bulunacak.

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve AK Partili 26 ilçe belediyesinin topladığı yardım TIR'ları yola çıkacak. (17.00)

Van depreminde Erciş'te hayatını kaybeden sınıf öğretmeni Zehra Kaya Şelale'nin cenazesi Antalya'nın Manavgat ilçesine geliyor (10.30)

Kayseri İstikbal Koleji öğrencileri depremzedelere yardımcı olmak için topladıkları paraları bölgeye gönderecek. (10.00)

Adana'da Adalet Günü etkinlikleri kapsamında 'Çocuk Adalet Sistemi Kurumlar Arası İş Birliği ve Koordinasyon' konulu panel düzenlenecek. (13.30)

İzmir 7. Otomobil ve Hafif Ticari Araçlar Fuarı açılacak. (11.00)

Kurbanlık fiyatları geçen yıl ile aynı olunca vatandaşlar rahat bir nefes aldı. Kurban bayramına sayısı günler kala Bursa'da üreticiler hayvanlarını iyi bir fiyata satmanın, vatandaşlar ise daha ucuz fiyata kurbanlık almanın telaşını yaşıyor.

Bursaspor Orduspor maçı öncesinde son hazırlıklarını Teknik Direktör Ertuğrul sağlam nezaretinde yapacak. (16.00)

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber