Engelli öğrencileri taşıyan servis aracı belediye otobüsüyle çarpıştı: 7 yaralı/ Video

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 16 Ocak 2012 11:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Başkent'te işitme ve görme engelli öğrencileri taşıyan servis aracı ile belediye otobüsünün çarpışması sonucu meydana gelen kazada 7 öğrenci yaralandı. Kazaya, servis aracının ?U' dönüşü yasak olan yol üzerinden dönmeye çalışmasının neden olduğu iddia edildi.

Kaza sabah saatlerinde Keçiören Sanatoryum Caddesi Hacı Bektaş Veli köprü üzerinde meydana geldi. İddialara göre, işitme ve görme engelli öğrencileri taşıyan Emin Gül yönetimindeki 06 C 4850 plakalı servis aracı ?U' dönüşünün yasak olduğu yoldan geri dönmek istedi. Bu sırada Ulus istikametinden gelen Habip Bozdemir idaresindeki 06 DA 1567 plakalı belediye otobüsü kaygan zeminin de etkisiyle hızla servis aracına çarptı. Çarpmanın etkisiyle servis aracında bulunan 7 öğrenci yaralandı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. Yaralı öğrenciler olay yerine ilk gelen ambulanslara alındı. Öğrencilere ilk müdahale burada yapıldı. Takviye ambulansların bölgeye gelmesiyle kazazede öğrenciler diğer ambulanslara taşındı. Görme engelli bir öğrencinin elinden tutan sağlık elemanı, öğrenciyi teselli ederek, ambulansa götürdü. Yaralı öğrenciler daha sonra çevredeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Ses üzerine dışarı çıktığını ve kazayı gördüğünü anlatan bir görgü tanığı, öğrencilerin vatandaşların yardımıyla araçtan çıkarıldığını söyledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber