Yenimahalle Belediyesi'nden memurlara 350 lira zam

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 31 Ocak 2012 16:29, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yenimahalle Belediyesi, memurları ile toplu sözleşme imzaladı. Yenimahalle Belediyesi ve Tüm Bel Sen arasında imzalanan toplu sözleşme ile memur statüsünde çalışan 609 personel aylık 350 TL zam aldı. Yenimahalle Belediyesi İlk Adım Salonu'nda gerçekleşen imza törenine Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Başkan Yardımcıları Şenol Balaban, Erhan Aras, belediye meclis üyeleri, Tüm Bel Sen Genel Başkanı Vicdan Baykara, Tüm Bel Sen Genel Sekreteri İzzettin Alptekin ve belediye personeli katıldı.

Yenimahalle Belediyesi'nde çalışan 551 memur, 58 sözleşmeli memuru kapsayan toplu sözleşme ile çalışanlar, Şubat ayı itibarıyla 350 TL, Ramazan Bayramı'nda 200 TL, Kurban Bayramı'nda ise 400 TL ikramiye alacak. Törende bir konuşma yapan Yaşar, memurların bütçesine katkıda bulunmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirterek, "Çalışanlarımız ile toplu sözleşme imzalamaktan büyük mutluluk duyuyorum. Çalışanlarımızın haklarını korumak zorundayız. Şubat ayından itibaren geçerli olan bu sözleşme ile bütçenizde bir rahatlama olacağına inanıyorum. Sizden tek isteğim Yenimahalle halkına güler yüzle hizmet vermenizdir.? dedi.

Tüm Bel Sen Genel Başkanı Baykara da sözleşmenin memurlar için hayırlı olmasını dileyerek, ?Yıllardır toplu sözleşme hakkımızı kazanmak için çeşitli sıkıntılar yaşadık. Örgütüm adına bizimle toplu sözleşme imzalayan Fethi Yaşar'a teşekkür ediyorum.? diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber