Çukurova Üniversitesi(ÇÜ) Jeoloji Mühendisliği Bölümü Öğretim Elemanları stres attı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 12 Mart 2012 12:34, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası(JMO) Adana Şubesince "Jeoloji Gecesi" düzenlendi.

Park Zirve Restaurant'ta gerçekleşen geceye Çukurova Üniversitesi(ÇÜ) Jeoloji Mühendisliği Bölümü Öğretim Elemanları, Jeoloji Mühendisliğinde öğrenim gören öğrenciler, kamu, kurum ve kuruluşlarında görev yapan, serbest çalışan, çeşitli özel firmalarda çalışan jeoloji mühendisleri, aileleri ile çok sayıda davetli katıldı.

"Jeoloji Gecesi"ni her yıl geleneksel olarak düzenlediklerini belirten Jeoloji Mühendisleri Odası Adana Şube Başkanı Dr. Mehmet Tatar, ?İş stresinden biraz da olsa uzaklaşmak ve meslektaşlarımız ile bir arada olmak için böyle bir gece düzenledik. Bu tür sosyal etkinlikler meslektaşlarımızın birlikteliği, beraberliği ve dayanışması açısından çok önemlidir. Geceye katılımın yoğun olması bunun bir göstergesidir. Gecemizin düzenlenmesinde emeği geçen arkadaşlarıma ve katılımınızdan dolayı yönetim kurulum adına hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum? dedi.

21-22 Ocak 2012 tarihinde yapılan olağan genel kurulunda üyelerin büyük desteği ile göreve geldiklerini hatırlatan Tatar,? Yönetim Kurulu olarak tüm üyelerimizi ayrım yapmadan kucakladık. Odamızın ve siz meslektaşlarımızın geleceğine sahip çıkmayı ilke edindik. Bundan sonra da mesleğimizin ve meslektaşlarımızın sorunlarını tespit edip, demokratik platformlarda tartışarak ortak akılla çözümler üretiyoruz. Yönetim anlayışımız budur? dedi.

ÇÜ Jeoloji Mühendisliği Bölümü öğrencileri JMO Adana Şube Başkanı Dr. Mehmet Tatar'a eğitimleri süresinde kendilerini verdiği destek için teşekkür ederek çiçek vermelerinin ardından geceye katılanlar Grup Ay'ın çaldığı müzik eşliğinde solist Nazlı'nın seslendirdiği şarkılarla gecenin ilerleyen saatlerine kadar eğlenme fırsatı buldu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber