Polis önce soydu sonra da öldürdü

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 17 Mart 2012 07:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Evli ve 3 çocuklu polis memuru, sevgilisini başından tabancayla vurarak öldürdü. Polisin, öldürmeden önce kadının tüm mal varlığını üzerine geçirdiği ortaya çıktı

Adana'da 7 ay önce kaybolan 48 yaşındaki Kamile Özbek'in ilişki yaşadığı polis memuru 41 yaşındaki Fatih Yurdakonar tarafından başından tabancayla vurularak öldürüldüğü iddia edildi. Kamile Özbek'in cesedini Kahramanmaraş'taki dağa gömen şüpheli Yurdakonar'ın cinayetten önce kadının 50 bin lira parasını ve altınlarını aldığı, evinin tapusu üzerine geçirdiği ve bankadan 26 bin lira para çektirdiği belirlendi.

Kamile Özbek'in kızı Z. Özbek, 14 Eylül 2011'de evden çıkan ve bir daha haber alamadığı annesinin bulunması için savcılığa başvurdu. Z. Özbek, annesinin Hürriyet Polis Merkezi Amirliği'nde görevli polis memuru evli Fatih Yurdakonar ile ilişkisi olduğunu anlattı. Özbek, ?Annemin parasını, altınlarını aldı. Evimizin tapusunu üzerine geçirtti. Annem en son onunla telefonda görüştü. Parasını almak için buluşmaya gidecekti? diyerek şüphelerini bildirdi.

İnternetten araştırmış

Bunun üzerine Cinayet Büro Amiri Şemhuz Akdemir yönetiminde özel ekip oluşturuldu. Dedektifler 19 yıllık polis memuru 3 çocuk babası Fatih Yurdakonar'ı takibe aldı. Dedektifler, Kamile Özbek'in en son Gaziantep'e gittiğini, Fatih Yurdakonar'la buluştuğunu, oradan da otomobille Kahramanmaraş'a gittiğini saptadı.

Dedektiflerin takibe aldığı Fatih Yurdakonar, cesedin köpekler tarafından bulunmaması için neler yapıldığı konusunda internetten araştırma yaptı. Bazı avukatlara da ?ceset bulunmazsa ne olur?? diye sorup, hukuki durumla ilgili bilgiler aldı. Ayrıca Kamile Özbek'in banka hesaplarında yapılan incelemede 50 bin lira para çekildiği ve 26 bin liralık kredi kullandırıldığı saptandı.

Bunun üzerine Fatih Yurdakonar ile eşi ve kardeşi Akif Yurdakonar'ı gözaltına alındı. Sorguya alınan Yurdakonar ve eşi susma hakkını kullandı. Cinayete yardım etmekten sorgulanan Akif Yurdakonar ise cinayeti itiraf etti. Akif Yurdakonar'ın itiraflarına göre; Fatih Yurdakonar, Kamile Özbek'i Kahramanmaraş'ın Göksun İlçesi'ne götürüp, ilişkiye girdikten sonra öldürdü. Daha sonra kardeşi Akif Yurdakonar'ı arayıp, yanına çağırdı. İki kardeş, cesedi boş bir araziye gömdü. Fatih Yurdakonar, kardeşiyle birlikte 45 gün kadar sonra cesedi bulunduğu yerden çıkarıp, aynı otomobille Ahırdağı'na götürüp, ormanlık alanda gömdü. Fatih Yurdakonar ile eşi Yıldız ve kardeşi Akif Yurdakonar, adliyeye sevk edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber