Sedaş İzmit'te sorunları çözüyor

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan'ın uyarıları sonucu Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş. (Sedaş) İzmit'te elektrikle ilgili yaşanan sorunları çözmeye başladı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 19 Nisan 2012 12:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Başkan Doğan'ın kendisini ziyaret eden Sedaş İcra Başkanı Bekir Sami Güven ve Genel Müdür Yunus Bekircan'a İzmit'te yaşanan sorunlarla ilgili sunduğu dosya etkisini gösterdi. Başkan Doğan'ın Genel Müdür Bekircan'a teslim ettiği dosyada özellikle, yol ortasında kalan elektrik direklerinin ortaya çıkardığı tehlikeleri belgelemişti. Sokak aydınlatmalarının istikrarlı olması için, direklerde bozulan lambaların değiştirilmesini de gündeme getiren Doğan'ın anlattıkları kısa sürede etkisini gösterdi. Başkan Doğan'ın motive edici tavrı Sedaş yetkililerini harekete geçirerek, iki hafta gibi kısa bir sürede şehir merkezindeki önemli mahallenin eksiklerinin giderilmesini sağladı. 28 Haziran, Tavşantepe, Çukurbağ, Yeşilova, Alikahya, Gültepe, Yenişehir ve Erenler mahallelerinde özellikle yol ortasında kalan direkler yol kenarlarına alındı. Aydınlatma elemanları kontrol edilerek, bozuk aparatlar yenileriyle değiştirildi. Ayrıca şehir merkezinde bulunan 5 adet trafonun Avrupa standartlarındaki gibi yer altına alınması için gerekli çalışmaların en kısa sürede başlayacağı Sedaş yetkililerince kaydedildi. Mahallelerdeki sorunların daha sağlıklı değerlendirilmesi için Sedaş yönetimi belli aralıklarla muhtarlarla da bir araya gelecek.

Bundan iki hafta önce Başkan Doğan'ın elinden aldığı dosyayı bu kez işleri tamamlamış şekilde tekrar iadeye gelen Bekircan'ı ilk kutlayan yine Başkan Doğan oldu. Başkan Doğan kurumlar arası sağlıklı iletişimin hizmet kalitesini arttırdığını bu son örnekte bir kez daha yaşadıklarını söyleyerek, İzmit halkı adına Sedaş'a teşekkür etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber