Kars'ta trafik kazası

Kars'ta bu sabah meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaralandı. Münibüste sıkışan sürücü sıkıştığı yerden çeke çeke çıkarıldı.

Kaynak : Hürriyet
Haber Giriş : 20 Nisan 2012 10:55, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Olay bu sabah saat 08.00 sıralarında meydana geledi. Ani Kavşağından Digor kavşağına seyir halindeki Hacı bb yönetimindeki 36 M 0172 plakalı Fort marka minibüs Çevre Yolu Asri Mezarlık önünde aşı hızdan dolayı yoldan çıktı. Direksiyon hakimiyetini kaybeden Hacı Çakan, minibüsü toparlayamayar yoldan çıkarak şarampole uçtu.

Kazada minibüs sürücüsü Hacı Çakan, araçta sıkıştı. Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri sıkışan sürücüyü çıkaramayınca kaza yerine itfaiye çağırıldı. Kaza mahalline gelen itfaiye ekipleri ile vatandaşlar minibüste sıkışan sürücü Hacı Çakan'ı çeke çeke sıkıştığı yerden çıkarttı. Sıkıştığı yerden çeke çeke çıkarılan Hacı Çakan'a ilk müdahale olay yerinde yapıldı. Daha sonra sedyeye alınarak ambulansa taşınan Hacı Çakan, Kars Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Burada tedavi altına alınan Hacı Çakan'ın kolunun kırıldığı ve vucüdunun bir çok yerinde hasar olduğu belirtildi.

Öte yandan minibüsün hızlı olduğu ve yolun ıslak olmasından dolayı sürücüsünün direksiyen hakimiyetini kaybettiği ve toparlayamadığı minibüsün şarampola uçtuğu kaydedildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber