Lekesiz: İş adamları işsizliğin azalmasında önemli çalışmalar yapıyor

Hatay Valisi M. Celalettin Lekesiz, işsizliğin azalmasında son yıllarda cesur girişimci iş adamlarının yatırıma yönelik önemli çalışmalar yaptığını vurguladı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Nisan 2012 17:38, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İl İstihdam toplantısı Hatay Valisi M. Celalettin Lekesiz başkanlığında Çelik-İş Sendikası İskenderun Şube binası konferans salonunda gerçekleştirildi.

Toplantıya Vali Lekesiz'in yanı sıra İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su, Çelik-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Cengiz Gül, İş Kur Hatay İl Müdür Ahmet Bulanık ile yetkili müdürler ve temsilciler katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Çelik-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Cengiz Gül, İskenderun'da işsizliğin azalması noktasında başlatılan projelere her zaman destek verdiklerini vurguladı.

Toplantının basına açık bölümünde konuşan Hatay Valisi M. Celalettin Lekesiz, ?İşsizlik küresel bir olgudur. Küresel dalgalanmadan dolayı yaşanan ekonomik kriz ve İşsizlikle mücadelede önemli çalışmalar yapılmakta, istihdam konusunda son yıllarda cesur girişimci ve iş adamları sayesinde yatırıma yönelik önemli çalışmalar yapılmaktadır. İçinde bulunduğumuz 2012 yılında da ekonomik ve sosyal kalkınmaya yönelik toplantıların olumlu geçmesini temenni ediyoruz.? dedi.

Toplantının devamı basına kapalı gerçekleştirildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber