16 yaşındaki genç, öğretmenleri taşıyan aracın altında kaldı/ Video

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 27 Nisan 2012 14:51, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kars'tan Dikme Köyü'ne giden ve içerisinde 4 öğretmenin bulunduğu otomobil, anayolda aniden önlerine çıkan gencin ölümüne neden oldu.

Kaza bu sabah saatlerinde Kars-Erzurum istikameti Dikme köyü yakınlarında duble yol üzerinde meydana geldi. Öğretmen Hakan Aksoy'un kullandığı 36 EV 670 plakalı özel oto, karşıdan karşıya geçen 16 yaşındaki Ferdi Özkaya'ya çarptı. Özkaya olay yerinde hayatını kaybederken, yol kenarındaki at arabasındaki engelli kardeşi ve toobildeki öğretmenler şoka girdi. Sürücü kazanın ardından yola oturarak çarptığı gencin ölümünü nedeniyle dizlerini dövdü ve uzun süre ağladı. Olay yerine giden polis ekipleri tarafından sakinleştirilmeye çalışılan sürücü polis otosunda da üzüntüsünden ağlamaya başladı. Sürücünün öğretmen arkadaşları da üzerlerinde şoku uzun süre atamadılar.

Olay yerine gelen savcı incelemesini sürdürürken ölen gencin engelli kardeşi de gözyaşlarına boğuldu. Engelli genci polisler güçlükle teselli edebildi. Gencin cenazesi daha sonra ambulansla Kars Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Ferdi Özkaya'nın yolun karşı tarafındaki at arabasına doğru gittiği ve çevrede hurdalık malzeme aradığı, engelli kardeşinin de at arabasında kendisini beklediği öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber