Çocuğuna tokat attığını ileri sürdüğü öğretmeni darp etti

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde, bir veli çocuğuna tokat attığını ileri sürdüğü öğretmeni darp etti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 04 Mayıs 2012 16:42, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Hastaneye kaldırılarak kontrolden geçirilen ve 4 gün 'iş göremez' raporu alan öğretmen, polis merkezine giderek veliden şikayetçi oldu. Polisin ifadesine başvurduğu veli ise "Çocuğumu dövmüş, müdürü yerinde bulamayınca tartıştık. Ben de ondan şikayetçiyim." dedi.

Arabayatağı Mahallesi Hasan Öztimur İlköğretim Okulu'nda meydana gelen olayda çocuğunun derste dövüldüğünü iddia eden Nezir Ç. okula gelerek sınıfa girdi. İngilizce öğretmeni Lokman Sezer (37) ise veli Nezir Ç.'ye dersin devam ettiğini belirterek, okul idaresi ile görüşmesini söyledi. İddiaya göre; sınıftan çıkan Nezir Ç. dersin bitmesinin ardından okul koridorda öğretmeni darp etti. Aldığı darbe sonucu yaralanan Lokman Sezer okula çağırılan 112 Acil Servis ambulansı ile Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Ayakta tedavisi yapılan Lokman S., polis merkezine giderek öğrenci velisi Nezir Ç.'den şikayetçi oldu.

Bursa Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin ifadesine başvurduğu Nezir Ç. de öğretmen Sezer'den şikayetçi olduğunu belirterek, "Öğretmen çocuğuma tokat atmış." dedi.

Öte yandan Lokman Sezer isimli öğretmen, 4 gün iş göremez raporu aldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber