Posof İmam Hatip Lisesi'ne kavuşuyor

Parti Ardahan milletvekili Orhan Atalay Ardahan'ın Posof ilçesinde muhtarlarla yaptığı toplantıda müjdeler verdi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 05 Mayıs 2012 18:08, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Halk eğitimi toplantı salonunda yapılan toplantıya 49 köy ile beraber ilçe muhtarı da katıldı. Saygı duruşu ve okunan istiklal marşından sonra AK Parti Posof ilçe başkanı Erol Özer kısa bir konuşma ile toplantının içeriği hakkında bilgi verdi.

İl Genel Meclisi üyeleri Suat Hancıoğlu ve Bedrettin Çakıcı da yaptıkları konuşmalarda bölgesel geri kalmışlığın ortadan kaldırılması için çalıştıklarını söylediler. AK Parti il başkanı Yunus Baydar ise yaptığı konuşmada Posof un kalkınması için verdikleri çabayı anlatarak, Posof nüfus olarak Ardahan'ın 13'te biri kadar olmasına rağmen KÖYDES için gönderilen paranın beşte bir hisse aldığını belirtti.

Milletvekili Orhan Atalay ise konuşmasında, ?Silah dayayarak meclis kapatmak bu ülkenin kaderiydi ve 70 sente muhtaç haldeydik. AK Parti bu ülkede on yılda istikrar sağladı? dedi.

Siyasi iktidar ve iç bütünlüğün çok önemli olduğunu belirten Atalay, ?Artık bu ülkede kafası kızan darbe yapamayacak hale geldi. 28 Şubatta 289 milyon dolar bir gece de kayboldu. Kurulan Havuz sistemiyle büyük bankaların gelirleri azalınca kandırdıkları askeri yetkililere darbe yaptırarak havuzda ki paraları da aldılar. Yapılan darbelerle de insanların inançlarına da darbe yapıldı. Bizde çıkardığımız 4+4+4 ile bu engelleri ortadan kaldık. İşte müjde veriyorum Posof'a İmam Hatip Lisesi açacağız? diye konuştu.

Posoflunun korkulu rüyası olan Ulgar dağı için de gerekenlerin yapılacağı müjdesini veren Atalay, daha sonra muhtarların şikâyetlerini dinledi. Söz alan muhtarlar genelde köylerinin alt yapı şikâyetlerini dile getirdiler. Toplantıya geç katılan Posof ilçe muhtarı Emine Vafa da Posof a kapalı yüzme havuzu istedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber