İdrar kavgasında pompalı ateşinde 9 kişi yaralandı

Gaziantep'te, iş yerinin önüne idrar yapılması nedeniyle çıkan silahlı kavgada, çoğu yoldan geçen vatandaşlar olmak üzere toplam 9 kişi yaralandı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Mayıs 2012 20:03, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yaralılar, olay yerine sevk edilen ambulanslarla çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alınırken, polis, olayın şüphelilerini yakalamak için çalışma başlattı.

Etiler mahallesinde CD satışı yapan ve akraba oldukları belirtilen Müjdat A., Aziz A. ve Hayri A. ile aralarında daha önceden husumet bulunan ve bir gün önce de kavga ettikleri öğrenilen kişilerin iş yerlerinin önüne idrarlarını yapmaları üzerine kavga çıktı. Kavganın büyümesi üzerine Müjdat, Aziz ve Hayri A., pompalı tüfekle kavga ettikleri kişilerin üzerine ateş açtı. Açılan ateş sonucu Mehmet Y. (18), Ali K. (18), Abdullah G. (18), Gönül Y. (18), Muhittin Y. (15), Abdullah Y. (16), Özkan Y. (18), Volkan A. (18) ve Salih E. (16) vücutlarına isabet eden saçmalarla yaralandı. Olay üzerine çok sayıda polis ve ambulans olay yerine sevk edildi. Yaralılar, ambulanslarla çeşitli hastanelere kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

Öte yandan, olay yeri inceleme ekipleri, kavganın yaşandığı Etiler mahallesi Süleymanşah caddesi üzerinde delilleri topladı. Şüphelilerin yakalanması için çalışmalar sürüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber