Gaziantepli taksici, müşteriye şehir turunu önce tablet bilgisayarla yaptırıyor

Gaziantep'te 1992 yılından bu yana taksicilik yapan Mesut Koska, aracında müşterileri için teknolojinin son nimetlerini kullanıyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 09 Mayıs 2012 10:39, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Müşterilerine yolculukları esnasında tablet bilgisayarın imkanlarından yararlanmasını sağlayan Koska, kurduğu ?www.gaziantep27taksi.com' adlı internet sitesiyle de şehrin gönüllü tanıtıcılığını yapıyor. İlin doğal güzelliklerini hem Türkçe hem de İngilizce olarak sunan Koska, meslektaşlarının hakları konusunda yeterli bilgiye sahip olabilmeleri için sosyal paylaşım sitesi ?facebook'ta da grup kurdu.

Kurduğu internet sitesinin şehir rehberi olma yolunda ilerlediğini söyleyen Koska, ?Şehre gelen misafirler henüz gezmeden önce, ön fikir sahibi olabilmeleri için onlara kurduğumuz internet sitesi vasıtasıyla yardımcı olmaya çalışıyoruz. Bir nevi de turizme katkıda bulunuyoruz. Onlara, şehrin gezilebilecek yerlerini en güzel şekilde tanıtabilmek için hem Türkçe hem de İngilizce olarak internete konulan videolara erişimlerini sitemizle sağlıyoruz. Sitenin eksikliklerini de tamamlamaya çalışıyoruz.? dedi.

Müşterilerine internetten günlük gazeteleri takip etmelerini sağladıklarını, eğer isterlerse oyun seçenekleri dahi sunduklarını kaydeden Koska, sosyal paylaşım sitesi ?facebook' aracılığıyla da Türkiye genelindeki meslektaşlarıyla bir araya geldiklerini dile getirdi. Meslektaşlarının, hakları konusunda yeterince bilgi sahibi olmaları için ?Gaziantepli Taksiciler Facebook'da' isimli grubu kurduklarını dile getiren Koska, ?Esnafımızın kanunlar hakkında haberdar olmalarını istiyorum. Bunu yaparken, dünya genelindeki meslektaşlarımı da inceledim. Mesleki konulara önce kendim hakim olmaya çalıştım. Meslekte hangi noktada eksikliklerimizin olduğu, neden daha iyi hizmet anlayışı içerisinde bir şeyler yapma gayretine giremediğimiz konusunda düşüncelerimizi bu platformda paylaşmayı düşünüyoruz. Eğer, ufak bir katkımız bile olacaksa, bu bize mutluluk verecek.? diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber