Okullar artistik jimnastikle yarışacak

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 09 Mayıs 2012 18:23, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bolu'da 23 ilden 222 sporcunun katılımıyla ?Okullararası Artistik Jimnastik Türkiye Şampiyonası? başladı.

Murat Canbaş Jimnastik Salonu'nda düzenlenen şampiyonanın açılışında konuşan Bolu Vali Yardımcısı Ayhan Kartlı, Bolu'nun jimnastiğin başkenti olduğunu belirterek, yapımı devam eden tesisin tamamlanması halinde olimpiyatlara gönderecekleri sporcuların sayısının artacağını düşündüğünü söyledi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Suat Çelen ise Bolu'nun spor kenti olma yolunda büyük adımlar attığını ifade ederek, ?Bu anlamda üzerimize düşen görevleri yerine getirmeye çalışıyoruz. Bolu jimnastik anlamında bugüne kadar yetiştirmiş olduğu başarılı sporcular sayesinde adından sıkça bahsedilen bir il oldu. Bundan sonra da olmaya devam edecek? diye konuştu.

Çelen, başarılı sporcuların yetişmesi için çalıştıklarını kaydederek, ?Sporcunun başarılı olması için gerekli olan tesislerin çok iyi olması gerek. Biz de bunun için çalışıyoruz. Beş yıldızlı otel konforunda kamp eğitim merkezinin yapım çalışması devam ediyor. Bu tesisin hizmete girmesiyle Bolu yerli ve yabancı jimnastikçilerin yoğun ilgi gösterdiği bir il olacaktır? şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber