Garsonu öldüren zanlıları ödeme yaptıkları kredi kartı ele verdi

Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde hesap yüzünden çıkan tartışmada garsonu öldürdüğü ileri sürülen katil zanlısı ile yanındaki kişi adliyeye sevk edildi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 09 Mayıs 2012 17:05, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Polisin katil zanlısını, ödeme yaptığı kredi kartı bilgilerinden yola çıkarak yakaladığı ortaya çıktı.

Tekeler Mahallesi'ndeki bir restoranda alkol aldıktan sonra post makinesinden ödeme yapmak için gittikleri akaryakıt istasyonunda tartıştıkları garson Sinan Bektaş (35)'ı bıçaklayarak öldürdüğü ileri sürülen Y.G. (29) ve beraberindeki H.A.(33)'nin emniyetteki işlemleri tamamlandı. Sağlık kontrolünden geçirilen iki zanlı, adliyeye sevk edildi.

Öte yandan polisin, cinayeti işlediği ileri sürülen Y.G.'yi ve beraberindeki H.A.'yı ödeme yaptıkları kredi kartı bilgilerinden yola çıkarak yakaladığı ortaya çıktı.

Tekeler Mahallesi'ndeki olayda bir restoranda alkol alan Y.G. ve H.A., çıkışta hesabı kredi kartıyla ödemek istemiş. İş yerinde POS makinesi olmaması üzerine restoranda garson olarak çalışan Sinan Bektaş (35), hesabı yakındaki bir akaryakıt istasyonunun POS makinesinden çekmişti. İstasyonda çıkan tartışmada Bektaş, göğsünden bıçaklanarak öldürülmüştü.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber