Sosyal tesislerde 18 bin kursiyer eğitim alıyor

Şahinbey Belediyesi bünyesinde hizmet veren Şehitler Sosyal Tesisinde mefruşat kursuna devam eden 35 kursiyer dönem sonu sergilerini açtı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 09 Mayıs 2012 18:39, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'nun açılışını yaptığı sergi bir hafta semt sakinlerinin gezmesi için açık kalacak.

Gaziantep Şehit Aileleri Dernek Başkanı Hamza Bayındır, Ulucanlar, Kocaoğlan ve Gündoğdu mahalle muhtarları ve kursiyerlerin katıldığı açılışta konuşan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, ?Sosyal tesislerimizde 18 bin 700 tane kursiyerimiz var. Şehitler sosyal tesisimizin mefruşat kursundaki 35 öğrencimizin hazırlamış olduğu el emeği göz nuru sergiyi gezdik. Hepsi çok güzel ellerine sağlık tüm marifetlerini ortaya koymuşlar öğretmenlerimizde sağ olsun gerekli desteği sağlamıştır. Bu sergide emeği geçen öğretmenlerimize ve kursiyerlerimize teşekkür ediyorum.? dedi.

Kursiyerlerin sosyal tesislerde ürettikleri el emeği göz nuru el işlerini satışa sunarak aile bütçelerine katkı sağlamaları için çalışmalar yaptıklarını kaydeden Başkan Tahmazoğlu, ?Restorasyonunu tamamladığımız Gümrük Hanı'nda farklı bir uygulamaya başladık. Sosyal tesislerimizde kurslara katılan kursiyerlerimizin kendi ihtiyaçları dışında ürettikleri el ürünlerini gümrük hanımızda satışa sunarak, gelirlerini kursiyerlerimize veriyoruz. Böylelikle onlar da aile bütçesine katkı sağlamış oluyorlar. Hangi açıdan bakarsanız bakın, tam bir sosyal proje. Ben tekrar kursiyerlerimize öğretmenlerimize teşekkür ediyorum.? diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber