Ahmet Çakır'a 'Yılın Belediye Başkanı' ödülü

Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, 4. Özel Kalem Dergisi Yerel Yönetim Ödülleri'nde sosyal sorumluluk projeleri ile 'Yılın Belediye Başkanı' ödülüne layık görüldü.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 11 Mayıs 2012 13:59, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Malatya Belediyesi'nden yapılan açıklamada, Özel Kalem Dergisi tarafından kentlerin güzelleşmesi, modernleşmesi ve geleceğe değerli miraslar olarak kalacak başarılı projelerle daha da ileriye gitmesi amacıyla düzenlenen "4. Özel Kalem Dergisi Yerel Yönetim Ödülleri"nde 2011 yılının en iyi vali ve belediye başkanlarına ödüllerinin verildiği ifade edildi.

Bu kapsamda, Malatya Belediyesi Sanat ve Eğitim Merkezleri Projesi ile Ahmet Çakır'ın "Yılın Belediye Başkanı" ödülüne layık görüldüğü ifade edilen açıklamada, toplam 9 kategori ve 6 kulvarda 54 projenin jüri üyeleri tarafından değerlendirildiği, 26'sının ise ödüle değer bulunduğu anlatıldı.

Malatya 2. Yapı ve Denetim Fuarı açılışı nedeniyle İstanbul'daki törene katılamayan Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ın ödülünü, Belediye Başkan Yardımcısı Alican Bozkurt'un aldığı belirtildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Belediye Başkanı Ahmet Çakır, "Daha önce Başbakanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından ödüllendirilen Malatya Belediyesi Sanat ve Eğitim Merkezleri Projesi'nin, şimdi de Türkiye'de kendi alanında önemli bir dergi olan Özel Kalem Dergisi tarafından ödüle layık görülmesi bizleri gerçekten son derece mutlu etti." ifadelerini kullandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber