100 Temel Eser Okuma Yarışması ödülleri sahiplerini buldu

100 Temel Eser Okuma Yarışması ödülleri sahiplerini buldu

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 14 Mayıs 2012 10:06, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Okumaya olan sevginin ve ilginin arttırılması ile öğrencilerin birbirleriyle tanışıp, kaynaştırılmasının sağlanması amacıyla İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen ?100 Temel Eser Okuma Yarışması?nda ödül kazanan ilköğretim ve lise öğrencilerine ayrı ayrı altın, gümüş ve bronz olmak üzere toplam 20 madalya ve çeyrek altın, kol saati, resim panoları, kitap setleri ve flash bellek gibi ödüller verildi.

?100 Temel Eser Okuma Yarışması? ödül töreni Erzurum Lisesi Kültür Sitesi Salonu'nda yapıldı. Törene Vali Yardımcısı Mehmet Gök, Milli Eğitim Müdürü Abdullah Bilge, ilçe milli eğitim müdürleri, yönetici, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Yarışmada 6, 7, 8'nci sınıfların yanı sıra; 9, 10 ve 11'nci sınıf öğrencileri katıldı. Erzurum ili ve ilçelerindeki tüm ilköğretim okulları ve orta öğretim okullarından öğrencinin katıldığı yarışmada; ? 100 Temel Eser? listesinde yer alan 10 kitaptan 100 sorunun yer aldığı,120 dakikalık sınavda öğrenciler yarıştı.

Okumaya olan sevginin ve ilginin arttırılması ile öğrencilerin birbirleriyle tanışıp, kaynaştırılmasının sağlanması amacıyla düzenlenen yarışmada; ödül kazanan ilköğretim ve lise öğrencilerine ayrı ayrı altın, gümüş ve bronz olmak üzere toplam 20 madalya ve çeyrek altın, kol saati, resim panoları, kitap setleri ve flash bellek gibi ödüller verildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber