Şüpheli poşetten kadın ayakkabısı çıktı

Adana'da adliye binası yanında şüpheli poşet paniği yaşandı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 16 Mayıs 2012 09:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Adana'da adliye binası yanında şüpheli poşet paniği yaşandı. Fünye ile patlatılan ve içinden kadın ayakkabısı çıkan poşeti görmek isteyen meraklı vatandaşlar polise güç anlar yaşattı.

Edinilen bilgiye göre, Adana Adliyesi yanındaki otopark kulübesi yanındaki poşetten şüphelenen vatandaşlar polisi aradı.

Olay yerine gelen ekipler, ihbarın yapıldığı yerde adliye ve Merkez Komutanlığının bulunması nedeniyle polis İnönü Caddesi'ni, önce araçlarıyla daha sonra güvenlik şeridiyle tek taraflı olarak trafiğe kapattı.

Polisin çevre güvenliğini sağlamasının ardından olay yerine gelen bomba imha uzmanı özel kıyafetini giydikten sonra şüpheli poşete fünyeyi yerleştirdi.

Bu arada polis çevredeki meraklı vatandaşlar nedeniyle güç anlar yaşadı. Polisin uyarılarına rağmen bazı vatandaşların adliyede işleri olduğunu ileri sürerek yoldan geçmek istediği görüldü.

Adliye çalışanları da pencereden şüpheli poşetin nasıl patlatılacağını merakla izledi. Polis vatandaşları yaptığı uyarının ardından kontrollü bir şekilde şüpheli poşeti patlattı. Patlama sonucunda poşetin içinden bulunun bir çift kadın ayakkabısı etrafa savruldu.

İnceleme yapan polis, kadın ayakkabısını alarak olay yerinden ayrıldı.

Cadde ise yeniden trafiğe açıldı. Bazı vatandaşlar poşeti koyan ya da unutan kişiye tepki gösterdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber