Başkan Savaş: Alçak saldırılar amacına ulaşamayacak

Antakya Belediye Başkanı Lütfü Savaş, terör örgütü tarafından Hatay'ın Dörtyol ilçesine bağlı Kuzuculu beldesinin Amanos dağı eteğinde göreve giden jandarma özel hareket timine yapılan saldırıyı kınadı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 17 Mayıs 2012 14:56, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Savaş, şehit düşen askerler için yayınladığı başsağlığı mesajında ülkenin birliğini, bütünlüğünü bozmaya yönelik saldırıların hiçbir zaman amacına ulaşmayacağını belirtti.

Terörün hain yüzünün bir kez daha kendini gösterdiğinin altını çizen Savaş, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin tarih boyunca hiç bir zaman teröre boyun eğmediğini ve bundan sonra da eğmeyeceğini aktardı. Savaş mesajında şu görüşlere yer verdi:

?Milletimizin; bir ve beraber olarak, metin, olgun ve vakur davranarak terörist mihrakların amaçlarını boşa çıkaracağına olan inancım tamdır. Bu ülkede kardeşçe ve bir arada yaşama iradesini hiçbir güç ortadan kaldıramayacaktır. Hain terör örgütünün hiçbir akıl ve izana sığmayan, insanlık dışı saldırılarını nefret ve şiddetle kınıyorum, bu milletin barış ve kardeşlik ortamını bozmaya çalışanları Allah'a havale ediyorum. Merhum şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine, milletimize başsağlığı ve sabırlar diliyor, yaralı askerlerimize acil şifalar temenni ediyorum.?

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber