Memurlar.Net Forumu Test Yayınını Tamamladı

2002 yılından bu yana yayında olan memurlar.net forumunun 3. versiyonu test aşamasını tamalamıştır. Memurlar.net forumunda 21 ana kategori bulunmaktadır. Bugüne kadar 30 bin başlık açılmış olup, bu başlıklara 120 bin cevap yazılmıştır. Forumda günlük 90-120 arasında yeni başlık açılmaktadır. Bir günde açılan tüm başlıklar yine ortalama olarak 35 bine yakın okuma almaktadır. Katılımcısıyla beraber ülkemizin en aktif forumu olan bu servise http://forum.memurlar.net adresi üzerinden ulaşabilirsiniz. Forumda yazışmak isteyen ziyaretçilerimizin uyması gereken kurallara ilişkin önemli bilgiler için başlığa tıklayın.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 12 Haziran 2005 22:11, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Memurlar.net forumundaki başlıkları okumak için üye olmanıza gerek yoktur. Ancak, açılan başlıklardaki fikir alış verişlerine katılmak için memurlar.net üyesi olmanız gerekmektedir. Üye olmak için tıklayın.

Tüm memurlar.net üyelerine buradan şu hususu belirtmek istiyoruz... İnternet demek sınırsız sorumsuzluk demek değildir. Lütfen yazışmalarınızda asgari nezaket kurallarına dikkat ediniz. Hakaret, sözvgü ve küfür gibi yollara kesinlikle başvurmayınız. Bu tür durumlarda Cumhuriyet savcılıklarına yapılan suç duyuruları Emniyet Genel Müdürlüğüne bildirilmekte, bu genel müdürlükte sitemizde ilgiliye ait IP numraları ve IP numralarının kullanıldığı saatleri istemektedir. Bu iki bilgi ile ilgili servis sağlayıcısından belirtilen IP'yi yine belirtilen saaterde kimin kullandığı tespit edilmektedir. Bu konuya ilişkin olarak sitemizden bugüne kadar 7 kişinin bilgileri istenmiştir.

Burada bir hususu daha belirtmek istiyoruz. Bazı yazışmalar internet kafelerden yapılmaktadır. Kafelerden yapılan yazışmalarda cafe sahibinin, "hangi bilgisayarı saat kaçta kimin kullandığını" bilgisini not etmesi gerekmektedir. Bu yasal bir zorunluluktur. Aksi halde yukarıdaki paragrafta belirttiğimiz sorumluluk cafe sahibinin üzerinde kalacaktır.

Tüm ziyaretçilerimize önemle duyururuz.

 

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber