Nevşehir'de 19 Mayıs coşkusu

Nevşehir'de 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları, Valilik önündeki Atatürk Anıtı'na, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer tarafından çelenk konulması ile başladı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 19 Mayıs 2012 12:59, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Nevşehir Valisi Abdurrahman Savaş, Garnizon Komutanı Jandarma Albay Turgay Aras, Belediye Başkanı Hasan Ünver, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Ademoğlu'nun yanı askeri erkan ve daire müdürleri çok sayıda öğrenci ve sporcunun katıldığı törende, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer'in Atatürk Anıtına çelenk koymasının ardındın Saygı Duruşu'nda bulunuldu.

Nevşehir Belediyesi Bandosu eşliğinde yapılan Saygı Duruşu ve okunan İstiklal Marşı sonrasında Nevşehir Valiliği önündeki tören sona erdi.

Nevşehir'de 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamalarına saat 16.00'da Nevşehir Valiliği önünden başlayarak gerçekleştirilecek kortej yürüyüşünün ardından Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü 2 nolu çim sahada sanatçı Yankır ve Grup Avrasya'nın vereceği konserin de yer aldığı programla devam edilecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber