Esenler'de bileğine güvenen yarıştı

Esenler Belediyesi tarafından ?Bileğine Güvenen Gelsin? sloganıyla düzenlenen Bilek Güreşi Yarışması Esenler Spor Kompleksi'nde gerçekleştirildi. 300'den fazla sporcunun katıldığı ve büyük heyecanın yaşandığı organizasyonda şampiyonlar kupa, madalya ve çeşitli hediyelerle ödüllendirildi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 22 Mayıs 2012 15:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İlçede sporu sevdirmek, geliştirmek ve spor yapan sayısını artırmak için çeşitli yarışmalar ve alternatif müsabakalar düzenleyen Esenler Belediyesi bir ilke daha imza attı. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü organizesiyle ilçede ilk defa Bilek Güreşi Yarışması yapıldı. "Bileğine Güvenen Gelsin" sloganıyla yapılan davette 300'ün üzerinde sporcu bilek güreşi yarışmasına katıldı.

Yıldızlar, minikler, engelliler, büyükler ve profesyoneller olmak üzere 5 kategoride gerçekleşen şampiyona, Sosyal Yardım İşleri Müdürü Özcan Hamza'nın kısa konuşmasıyla başladı. Yarışmaya katılan tüm sporculara ve ailelerine teşekkür ederek sözlerine başlayan Hamza, ?Artık Esenler'de hangi spor organizasyonunu düzenlesek salonumuz tıklım tıklım oluyor. İlçemizdeki genç nüfusun spora olan ilgisi böyle olduğu sürece kimse Esenler'in bileğini bükemez? dedi.

KIYASIYA MÜCADELE ETTİLER

Açılışın ardından önce yıldızlar ve minikler, engelliler, sonra büyükler, en sonunda da profesyonellerin maçları yapıldı. Spor severlerin yoğun tezahüratları altında yapılan müsabakalarda büyük heyecan ve çekişme yaşandı. Yarışmalara Esenler'deki çeşitli engelli derneklerine mensup sporcular da katıldı ve büyük takdir topladılar. Bilek Güreşi Yarışması'nda ter dökerek en güçlü bilek olduklarını gösterip dereceye giren sporculara kupa, madalya ve çeşitli hediyeler verildi. Esenler Belediyesi çalışanı Osman Aktaş da 90 kg. da Profesyoneller kategorisinde şampiyon oldu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber