Eşi ve çocuklarını bağlayıp tüp gazı açan babanın davası karara kaldı

Bursa'da tartıştığı eşi ve 2 çocuğunu ellerini bağlayıp tüp gazı açarak ölüme terk ettiği iddia edilen şahsın davası karara kaldı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 23 Mayıs 2012 09:42, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Savcının mütalaasında 102 yıla kadar hapsini istediği sanık, ?Çok pişmanım. Ben cezaevinde olduğum için onlara bakan yok. Mağduriyetim giderilmesi için tahliyemi istiyorum? dedi.

2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde eşi ve 2 çocuğu için ayrı ayrı "kasten öldürmeye teşebbüs ve kişiyi hürriyetinden yoksun kılma" suçlarından 34'er yıla kadar hapsi istenen 35 yaşındaki Ş.S., bugün tekrar hakim karşısına çıktı. Tartıştığı eşi A.S. ile kızları Z.S. ve İ.S.'nin el ve ayaklarını bağlayıp tüp gazı açmakla suçlanan sanık, tahliyesini istedi.

Olaydan ardından çok pişman olduğunu söyleyen Ş.S., ?Cezaevinde olduğum için eşim ve çocuklarıma bakan yok. Onlar da ben de mağdur durumdayım. Onlara bakabilmek için tahliyemi istiyorum? diye konuştu.

KAHRAMAN POLİS ŞAHİT OLARAK DİNLENDİ

Mahkeme, bu celsede olay günü eve girip anne ve çocuklarını kurtaran polis memurunu şahit olarak dinledi. Olay günü telsizden gelen anonsla olay yerine gittiklerini anlatan polis memuru S.U., ?Evin kapısını çaldık. Yaklaşık 5 dakika sonra ayakları bağlı bir kız, kapıyı açıp, ?Annem ve kardeşim içeride yatıyor. Babam gazı açıp gitti' dedi. Mutfakta el ve ayakları bağlı vaziyette yatan anne ve küçük kızını gördüm. İçeride yoğun bir gaz kokusu vardı. Ocağın açık olan düğmesini kapattım. Ayrıca ocağın üzerinde de çaydanlık veya benzeri bir şey yoktu? dedi.

SAVCI SANIĞIN 102 YILA KADAR HAPSİNİ İSTEDİ

Mütalaasını veren savcı ise sanık Ş.S.'nin, eşi ve 2 çocuğunu yönelik olarak ayrı ayrı "kasten öldürmeye teşebbüs ve kişiyi hürriyetinden yoksun kılma" suçundan 34'er yıla kadar hapsini talep etti.

Mağdure anne A.S. duruşmaya küçük kızı İ.S. (6) ile birlikte gelirken, Z.S.'nin (9) ise davaya katılmaması dikkatlerden kaçmadı. Dava karar için ertelendi.

24 Ocak'ta Ulus Mahallesi'nde, 2 çocuğu ile birlikte el ve ayakları bağlı halde tüp gaz soluyan anne, büyük kızının güçlükle ellerini çözüp 155 Polis İmdat telefonunu araması üzerine kurtarılmıştı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber