THK için en çok deri, fitre ve zekat toplayan muhtarlara ödül verildi

Türk Hava Kurumu'na 2011 yılında en çok fitre, zekat ve deri bağışı yapan muhtarlara, Kağızman Kaymakamı Şuayib Gürsoy tarafından Türk Hava Kurumu Genel Başkanlığı adına teşekkür plaketi takdim edildi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 23 Mayıs 2012 13:03, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kağızman Kaymakamlığı'nda düzenlenen plaket törenine, Kağızman Kaymakamı Şuayib Gürsoy, Kağızman Sosyal Yardımlama ve Dayanışma Vakfı Müdürü Hasan Ceylan, THK Kağızman Şubesi Başkanı Şıhmail Öztürk, Kağızman Ziraat Odası Başkanı Fevzi Altun ile muhtarlar katıldı. THK Tosya Şubesi Başkanı Şıhmail Öztürk, Kağızman Kaymakamı Şuayib Gürsoy'a, Türk Hava Kurumu Kağızman Şubesi'ne verdiği destekler sebebiyle plaket takdim etti. Daha sonra Kaymakam Gürsoy, 2011 yılında en çok fitre, zekat ve kurban derisi toplanmasına verdikleri destekler sebebiyle Kuloğlu Köyü Muhtarı Abdusselam Koçak, Kötek Köyü Muhtarı Ayhan Büyüktanır, Çilahane Köyü Muhtarı Süleyman Yılmaz ve Taşbilek Köyü Muhtarı Asker Güzel'e teşekkür plaketi takdim etti.

Kağızman Kaymakamı Şuayib Gürsoy, ''Muhtarlarımızın şahsında, hayırsever vatandaşlarımıza bu duyarlılıkları için teşekkür ederim. Yapılan bu yardımların artarak devam etmesini temenni ederim.'' dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber